Boerderijfeestje op de Grote Kroeze

Als je op zoek bent naar een volledig verzorgd kinderfeestje op een boerderij, dan ben je bij ons op het juiste adres. Bij boerderijfeestje op de Grote Kroeze, kun je het echte boerenleven beleven!

Hoeveel melk geeft een koe en wat eten ze eigenlijk enne waarom heeft een koe een ketting om en oorbellen in? Wat eet een kalfje en heeft hij tanden als hij geboren wordt? Kom achter al deze vragen..

Activiteiten

Naast een cakeje versieren, een knutselactiviteit die bestaat uit bv een klomp, schilderij, vogelhuisje of schatkist beschilderen en beplakken, een rondleiding en meehelpen met het verzorgen van de kalveren, is er ook tijd om te spelen en heerlijk te rossen in het stro. En natuurlijk sluiten we af met patatjes en frikandel of knakworstjes.  Alles wordt van het begin tot het eind geregeld.

Ook kinderen met een ‘extraatje’ zijn welkom. Het erf is volledig verhard, dus ook rolstoelers kunnen hier prima terecht. We hebben alleen geen invalidentoilet..

Kosten

Kosten: €15,- per kind en € 6,- per volwassene. Deze prijzen zijn all inn: dus een volledig verzorgd 3 uur durend feestje compleet met cakejes versieren, knutselen, rondleiding, meewerken op de boerderij, vrij spelen en patatjes met snack als afsluiting.

Kom jij ook voor een LOEI-leuk feestje??

Regio
Gelderland
Adres
Oude Dinxperloseweg 75
7064 KZ Silvolde
Telefoonnummer
06 - 30136188

Meer activiteiten in de categorie (kinder)boerderij, speeltuin of pretpark

alle activiteiten in deze categorie ›