Creatief kinderfeestje bij JECKS

JECKS organiseert creatieve feestjes voor jongens en meisjes, waaronder het maken van een vlinderlamp, Spidermanlamp, Hello Kitty lamp, pennenbak of schoudertas met mobieltasje.

In Purmerend heeft JECKS de ruimte en alle materialen voor een geslaagd creatief kinderfeestje zonder zorgen, waarbij de kinderen aan het eind van het feestje met een zelfgemaakt kunstwerk naar huis te gaan.

Voor kinderen geeft JECKS ook zeepkettingfeestjes.  De kinderen maken zelf de zeepjes en daarna maken ze met deze zeepjes, lintjes, kralen en bedels een prachtige zeepketting. Verder ook parfumfeestjes waarbij de kinderen hun eigen parfum samenstellen en daarnaast een eigen doosje voor de parfumverstuiver maken.

Bij de voordeur staat een welkomstbord met de naam van de jarige en de ruimte is versierd met slingers en ballonnen. Uiteraard zit de jarige op een verjaardagsstoel.

Praktische info

Alle feestjes duren ongeveer 2 uur en zijn er al vanaf 9,50 euro inclusief alle materialen, slagroomsoesjestoren, snoep en drinken.
De feestjes kunnen worden aangevuld met een maaltijd in de vorm van pannenkoeken of patat met kroket of frikandel. Het feestje duurt dan 2,5 uur.

Naam van organisatie
Jecks
Regio
Noord-Holland
Adres
Gaasterland 12
1447 BL Purmerend
Telefoonnummer
0299 - 437034 | 06 - 55966809

Meer activiteiten in de categorie creatief kinderfeestje

alle activiteiten in deze categorie ›