De Vrijstaat

<?php the_title(); ?>

Bubble paint (vanaf 6 jaar)

Kom bubble painten en maak een bijzonder schilderij met verf, een bellenblaas, pingpongballen en een rietje.

In de boerderij starten we met limonade, taart, zingen en cadeautjes uitpakken. Vervolgens zal de begeleider uitleggen wat jullie die middag gaan doen. We beginnen met een spelletje zodat je ziet wat voor een effect het blazen door een rietje, tegen een verfballetje heeft op een vel papier. Kun je het een beetje sturen? Iedereen blaast het gekleurde pinpongballetje een kant op waardoor een schilderij ontstaat. Daarna gaan we met een heleboel rietjes bellenpatronen blazen. Wat voor patroon maak jij? Kies de kleuren uit die jij mooi vindt staan bij elkaar. De kinderen maken allemaal een eigen A3 schilderij en als laatste een groot bellenschilderij voor de jarige!

De kosten zijn 175 euro (voor 8 kinderen). 5 euro per extra kind. Het feestje duurt 2,5 uur en is te boeken voor maximaal 12 kinderen. 

Flower Power Party (vanaf 6 jaar) 
Wil jij je verjaardag vieren in hippie stijl? Kom dan op De Vrijstaat sieraden maken met een Flower Power Party. Geïnspireerd op de kleurige kleding en vrolijke muziek uit de sixties ga je zelf je sierraden ontwerpen en maken. Hoofdbanden met bloemenpompons, enkelbandjes van macramé of een ketting met een peaceteken; de vrolijkheid spat er vanaf!

De workshop wordt afgesloten met een echte fotoshoot waarin jij je eigen sieraden showt. In een bloemen decor schieten wij een mooie herinnering voor jou en je vrienden.

Natuurlijk starten we het feest met een echte Flower taart en Power Limonade!

De kosten zijn 150 euro (voor 8 kinderen). 5 euro per extra kind.

Het feestje duurt 2,5 uur en is te boeken voor maximaal 12 kinderen.

Regio
Utrecht
Adres
Utrecht
Telefoonnummer
030 3030012

Meer activiteiten in de categorie creatief

alle activiteiten in deze categorie ›