Kinderfeestje bij De Vrijstaat

Vier je verjaardag op De Vrijstaat! We hebben diverse super leuke mogelijkheden!

Op avontuur in onze expo-escape

In escape-expo Missie Spacebot (6+)  stap je samen met astronaut Jet het Vrijstaat-ruimtestation in. Daar klinkt een luid alarmsignaal: er is een spacebot in nood! Op duizenden kilometers afstand van de aarde dreigt een slimme computer uit te vallen, maar jij kunt deze samen met Jet repareren. Met verschillende missies leer je de defecte spacebot beter kennen en maak je op een kunstzinnige, uitdagende en interactieve manier kennis met de wereld van slimme computers.

Zet de eerste stappen op het podium

In dit theaterfeestje werken we met het thema Dromen en wensenJe trekt een kostuum aan, ontdekt wie je daarin bent en speelt mee in je eigen theatervoorstelling! Als je mag zijn wie je maar wil zijn, wie ben je dan? Wat gebeurt er als je jouw fantasieën werkelijkheid kan maken? En kun je ook wensen voor een ander? In 2,5 uur tijd laten we met de magie van theater onze grootste dromen uitkomen.  

Maak je eigen verjaardagspodcast

Laat de wereld horen wat jij te vertellen hebt en maak je eigen podcast! Er komt heel wat kijken bij het maken van een radioprogramma: presenteren, interviewen, het gebruik van geluiden en muziek… We leren jullie in 2,5 uur alle kneepjes van het radiovak. Aan het eind van de dag hebben jullie je eigen verjaardagsuitzending in handen, die je kunt delen met al je familie en vrienden.

Check onze site voor meer mogelijkheden en reserveer snel!

Naam van organisatie
De Vrijstaat, kunstwerkplaats voor kinderen
Regio
Utrecht
Adres
Hogeweide 3
3541 BC Utrecht
Telefoonnummer
030 - 3030012
Website →

Meer activiteiten in de categorie theater-filmfeestje

alle activiteiten in deze categorie ›