Ondersteboven

<?php the_title(); ?>

Ondersteboven biedt diverse (betaalbare) theaterworkshops, voor ieder wat wils!

Wat te denken van een workshop “improvisatietheater”?! Wat de Lama’s kunnen, kunnen jullie ook! (Of we gaan het in ieder geval proberen!) Bekende oefeningen passeren de revue, maar improvisatietheater biedt meer… Laat je verrassen met deze intensieve en vaak hilarische workshop!

Bij de workshop “Typische Typetjes” ga je aan de slag om je favoriete typetje te bedenken! Gekke kleding, hoedjes en accessoires horen hier natuurlijk bij! Met alle typetjes die ontstaan maken we uiteindelijk een schitterende scène. Hier kun je je helemaal laten gaan!

Workshop “Schaduwspel”: Een combinatie van creatief bezig zijn en theater! We beginnen met het verzinnen van een verhaal. Hierbij gaan we schaduwpoppen maken en met deze poppen maken we uiteindelijk een geweldige voorstelling, natuurlijk achter een groot wit doek! En de poppen mag je na de workshop houden! Een originele en veelzijdige workshop waarbij je op allerlei manieren creatief bezig kunt zijn! Zeker ook geschikt voor mensen die niet graag in de spotlights staan…!
De theaterworkshops zijn geschikt voor kids vanaf 10 jaar, maar ook hilarisch voor volwassenen! (Bijv. voor een vrijgezellenfeest.)
Naast theaterworkshops zijn er ook grimeerworkshops mogelijk:

Tijdens een workshop “Fantastische Fantasieën” leer je gezichten om te toveren in de mooiste creaties, van vlinders en vogeltjes tot complete landschappen! Er is zoveel mogelijk… Tijdens deze workshop ga je in tweetallen aan de slag om bij elkaar een sprookjesachtig gezicht te creëren. Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar, maar zeker net zo leuk voor volwassenen om inspiratie op te doen voor eigen of andermans kinderen.

“Wonden maken”: Altijd al eens iemand de stuipen op het lijf willen jagen met een gruwelijke bloedende nepwond of een grote, net echte, brandwond? Dit is je kans! In deze workshop werk je in tweetallen. Je gaat bij elkaar een wond maken op het gezicht, een arm of been. We werken met diverse materialen, zodat er verschillende wonden gemaakt kunnen worden. Ook erg leuk voor een spooktocht of Halloweenfeest! Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en volwassenen.

Al deze workshops zijn te reserveren in Noord-Brabant en op aanvraag ook daarbuiten! Ondersteboven komt naar uw eigen locatie toe. Op verzoek kan er ook een ruimte worden gereserveerd door Ondersteboven in Udenhout, vlakbij Tilburg.

Ondersteboven, voor een feest om nooit te vergeten…!

Naam van organisatie
Ondersteboven
Regio
Noord-Brabant
Adres
Hoevenstraat 7
5071 VC Udenhout
Telefoonnummer
06 - 48810894

Meer activiteiten in de categorie theater

alle activiteiten in deze categorie ›