Overheerlijke taart op je kinderfeestje

Steel de show met de kindertaarten van gefeliciTAART!

Een feestje in aantocht? Maak het je zelf extra gemakkelijk, bestel je taart online en laat deze op een dag naar keuze bezorgen!

Een Paw Patrol verjaardagstaart, 3D Frozen taart, Draken marsepein taart of toch liever iets lekkers op maat? Voor 10 of 100 personen? De creatieve bakkers van gefeliciTAART draaien hun hand er niet voor om! Toch liever chocolade, petitfours, cupcakes, donuts of brownies? Bij gefeliciTAART is er veel keuze om iets lekkers te bestellen.

Persoonlijke taart

Maak de taart persoonlijk en ga aan de slag met onze Plaatjesmaker! Upload je leukste, gekste of grappigste foto, voeg bijvoorbeeld een tekst en ballonnen toe en gefeliciTAART doet de rest. Liever iets door ons laten ontwerpen? Wij zitten al klaar! In de bakkerij wordt uw afbeelding gemaakt op lekkere en knapperige chocolade om deze vervolgens op de taart te plaatsen.

Speciale wensen?

Glutenvrij, een marsepeinen poppetje op maat of een speciale afbeelding? Bespreek je wensen en we gaan voor je aan de slag(room)!

Bestellen

Bestel je taart op werkdagen voor 17:00 en onze chauffeur staat de volgende dag al bij u voor de deur! Altijd iets te vieren!

Naam van organisatie
GefeliciTAART
Regio
Landelijk
Telefoonnummer
023 - 5403711
Website →

Meer activiteiten in de categorie traktatie | taart

alle activiteiten in deze categorie ›