Sportief feestje bij Sterrenstrand

Feest op TerSpegelt! Ben je bijna jarig en wil je een echt spetterend kinderfeest? Vier dan je verjaardag in SterrenStrand!

Helaas is in 2020 vanwege de coronacrisis Recreatiepark TerSpegelt (waaronder het overdekte zwembad en SterrenStrand) gesloten voor dagbezoek. Kinderfeestjes zijn ook niet mogelijk. Hopelijk kunnen jullie in 2021 weer een spetterend kinderfeestje geven bij bijvoorbeeld SterrenStrand!

Tijdens je verjaardag ben jij de ster van de dag en mag je zelfs beslissen wat je wilt doen, met de kinderfeesten op TerSpegelt kan écht alles! Het avontuur tegemoet
Recreatiepark TerSpegelt biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van kinderfeesten. De basis voor elk feest is SterrenStrand: een overdekt water en zand speelparadijs waar elk kind naar hartenlust kan spelen en zwemmen!
Vanuit het SterrenStrand kun je direct naar het volledig vernieuwde zwembad, met leuke waterattracties voor de kinderen.

SterrenStrandfeest

Niets leukers op je verjaardag dan zwemmen en spelen. Op TerSpegelt is dit extra leuk, want in SterrenStrand kun je naast kliederen met water en zand ook heerlijk klimmen en klauteren in Freule’s kasteel of op Timo’s voetjes van de vloer pad. LekkerChillen doe je in het zwembad, of roetsjen van de hoge glijbaan. Er is hier zoveel te doen! Het Sterrenstrandfeest is voor kinderen van 6-12 jaar.

Het SterrenStrandfeest is uit te breiden met verschillende stoere activiteiten. Wat dacht je van een Klimfeest, waarbij je gaat klimmen op onze 8-meter hoge klimwand (Vanaf 8 jaar)? Of samen met je vrienden boven het water zwieren aan onze Dubbele TokkelBaan (Vanaf 8 jaar) tijdens jouw eigen Tokkelbaan feest? Voor degenen die het écht stoer willen aanpakken hebben we ook nog het BMX- feest, het PumpTrack feest. Voor de kleintjes hebben wij het Kabouterfeest. De kinderen krijgen een kaboutermuts, ze worden geschminkt en krijgen voor onderweg een pakje drinken en iets lekkers mee.

Allemaal uitgespeeld? Dan staat er een heerlijk frietbuffet voor jou en je vrienden klaar. Let op! Hierbij mag je natuurlijk met je handen eten!

Praktische info

Inbegrepen bij elk kinderfeest:
  • Ontvangst met ranja
  • Toegang tot SterrenStrand en verwarmd binnenzwembad met hoge glijbaan
  • Onbeperkt ranja drinken voor de kids
  • Onbeperkt koffie en thee voor de ouders/begeleiders
  • Frietbuffet met verschillende minisnacks en sausjes
  • Leuke SterrenStrand verrassing voor de jarige!

Tot ziens in SterrenStrand!

Naam van organisatie
SterrenStrand
Regio
Noord-Brabant
Adres
Boksheidsedijk 30
5521 PR Eersel
Telefoonnummer
0497-512016
Website →

Meer activiteiten in de categorie sportief kinderfeestje

alle activiteiten in deze categorie ›