Themakist van Mijn-kinderfeestje.nl

Themafeestje thuis? Een themakist of speurtocht van mijn-kinderfeestje.nl is DÉ oplossing!

Geen idee wat je moet doen met het kinderfeestje? Of gewoon te weinig tijd om alles bij elkaar te zoeken? De oplossing: een gegarandeerd succes met een themakist en/of speurtocht in één van de 15 thema’s.

Inhoud themakist

De complete themakist (ophalen of versturen) bevat niet alleen kostuums en een draaiboek waarin het fantasieverhaal met de spelletjes duidelijk stap voor stap wordt uitgelegd, maar ook veel themadecoratie, benodigdheden voor de spelletjes, tafelkleed met borden en bekers, knutselactiviteit, afspeellijst en dvd, kleurplaten en diploma’s.

Thema’s

Kies uit: superhelden, Mega Mindy, prinsessen, unicorn, voetbal, ridders, piraten, heksen & tovenaars, disco, Frozen ijsprinsessen, paarden, sprookjes, ridders en prinsessen, spoken & griezels of zombies & vampieren. In de zomertijd is het thema tropical party beschikbaar.

Praktische info

De kosten voor 6 kinderen zijn vanaf € 49,50, uit te breiden naar gewenste aantal. Elk kind extra kost € 5,-.
De ‘old skool’ speurtocht kan los of in combinatie met de themakist worden besteld. Inclusief draaiboek, kaartjes, speurtochtkaart met spelletjes, kleurplaten, diploma’s en knutselactiviteit. De kosten voor 8 kinderen zijn € 15,-. Elk kind extra kost € 1,-. (prijzen kunnen afwijken, check onze website voor de laatste info).

Naam van organisatie
Mijn-kinderfeestje.nl
Regio
Noord-Holland
Adres
Saint Helenabaai 18
1448 SL Purmerend
Telefoonnummer
06 - 29514563
Website →

Meer activiteiten in de categorie themakist kinderfeestje

alle activiteiten in deze categorie ›