Een Speurtocht op Luchthaven Schiphol

Succes gegarandeerd met onze Speurtocht op Schiphol.

Voor het vieren van jullie kinderfeestje krijg je een doe-het-zelfpakket met alle instructies en benodigdheden voor een waanzinnige speur- en puzzeltocht van maar liefst 3 á 4 uur op Nederlands grootste luchthaven.

De bedoeling is om een vliegtuig, waarin een belangrijke tas van onze koning en koningin zit, terug te vinden. Het vliegtuig is namelijk onderweg naar Schiphol volledig van de radar verdwenen! De directeur van Schiphol roept daarbij jullie hulp in om het kwijtgeraakte vliegtuig te vinden, zodat hij de tas weer veilig naar de Koning en Koningin terug kan brengen. Missie Schiphol is voltooid wanneer jullie het juiste registratienummer van het vliegtuig hebben gevonden en deze via onze website hebben doorgegeven aan de verkeerstoren. Je ziet dan direct of de gevonden code juist is en of het vliegtuig weer op de radar is verschenen.

Er staat jullie een geweldig leuke middag te wachten. Je gaat op speur- en puzzeltocht door de luchthaven en komt ondertussen heel veel te weten over Schiphol. Onderweg kan je de prachtige vliegtuigen bekijken en ook kan je samen met je vriendjes een foto maken in een Cockpit of in een ontmantelde vliegtuigmotor.

Dit fantastische kinderfeestje op Schiphol is makkelijk te downloaden en zal bij de kids absoluut aanslaan, weer of geen weer!

Naam van organisatie
Tips kinderfeestje
Regio
Noord-Holland
Adres
Luchthaven Schiphol
Website →

Meer activiteiten in de categorie speurtocht kinderfeestje

alle activiteiten in deze categorie ›