Vier je verjaardag bij De Naturij

Bij kinderboerderij De Naturij kan je heerlijk je verjaardag vieren. Met de dieren, de speeltuin, het natuurgebied, de midgetgolf en het badje.

Wat kan je zoal doen?

De Naturij beschikt over een mooie, zeer ruim opgezette kinderboerderij met een grote verscheidenheid aan dieren. Op de bokkenbistro kunnen de kinderen samen met de geitjes lekker klimmen en klauteren. Naast de vele dieren is er een grote speeltuin met veel en vooral veilige speeltoestellen, een springkussen en (als het mooi weer is) een spartelbadje.

Op drukke dagen rijdt de ponykar over het terrein. Er is ook een grote overdekte speelhal met o.a . verschillende klimtoestellen en een ballenbak.

Verder beschikt De Naturij over een groot natuurgebied en een vlinderhuis met prachtige vlinders, guppies, piranha’s, hagedissen, een enge vogelspin, bijen kikkers en slangen.

In het Natuur- en Milieueducatiecentrum kunt u een natuurtentoonstelling bekijken. Ook is het mogelijk een balletje te slaan op de naastgelegen midgetgolfbaan.

Voor een hapje en een drankje kunt u terecht in het restaurant. Dit is voorzien van een groot terras.

Praktische info

De Naturij is van 1 maart tot 1 november dagelijks geopend van 9.00 uur tot 18.00 uur en van 1 november tot 1 maart dagelijks van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Entreeprijzen Dagkaart € 4 p.p. Kinderen tot 2 jaar hebben gratis toegang. Groepstarief (minimaal 15 personen) € 3,50 p.p

Naam van organisatie
Kinderboerderij De Naturij
Regio
Friesland
Adres
Oude Slingeweg 4
9204 WS Drachten
Telefoonnummer
0512 - 517744

Meer activiteiten in de categorie (kinder)boerderij, speeltuin of pretpark

alle activiteiten in deze categorie ›