Space Kids Party – Space Expo

Trek je flightsuit aan en ga zelf aan de slag in Space Expo! De interactieve kinderfeestjes duren 2 uur. De kinderen krijgen limonade en een kleine traktatie. Aan het einde van het feestje ontvangen ze een echt diploma. De jarige krijgt ook nog een klein cadeautje.

Missie Maan

Leeftijd 5 t/m 7 jaar

Oh nee, er is iets mis met de maan! Maar wat precies? Dat moeten we onderzoeken. De maankijker heeft jullie hulp daarbij nodig. Samen met je team ga je op avontuur door Space Expo om de maan te redden. Gaat het jullie lukken om Missie Maan tot een goed einde te brengen?

Raket Power!

Leeftijd 7 t/m 12 jaar

Dit feestje gaat als een raket! Jij en je team gaan van alles leren over raketten en hoe een lancering werkt. Als jullie de training goed volbracht hebben, mag je zelf een raket lanceren. Waar wacht je nog op? 3….2….1….GO! Let op, de raketlancering tijdens dit feestje vindt buiten plaats.

Team Space Kidz

Leeftijd 10 t/m 12 jaar

Wat begint als een gewone dag voor Team Space Kidz, blijkt ineens een spannende reddingsactie! De Space Chef die jullie vandaag een speciale training zou geven, zit in de problemen. Kun jij met je team de Space Chef redden? Schiet op want de tijd tikt!

Naam van organisatie
Space Expo
Regio
Zuid-Holland
Adres
Keplerlaan 3
2201 AZ Noordwijk
Telefoonnummer
071 - 2001400
Emailadres
reserveringen@space-expo.nl
Website →

Meer activiteiten in de categorie techniek en wetenschap kinderfeestje

alle activiteiten in deze categorie ›