Over deze website

De Kinderfeestjessite biedt ouders tips, ideeën en informatie over alles wat het organiseren van kinderfeestjes betreft.

Op de Kinderfeestjessite staan niet alleen bedrijven waar ouders bij terecht kan voor zaken rondom hun feestje, maar ook tips en ideeën om hun feestje zelf thuis te kunnen uitvoeren.

Kinderfeestjes zijn één van de highlights in de opgroeiperiode van je kind. Zodoende is het belangrijk er iets moois van te maken. Het is de bedoeling dat ouder en kind met groot plezier op hun kinderfeestje terug kunnen kijken!

De Kinderfeestjessite heeft kwaliteit en inhoud bij kinderfeestjes hoog in het vaandel staan. Kinderfeestjes moeten in de eerste plaats leuk zijn, maar daarnaast ook indien mogelijk de ontwikkeling ten goede komen. Leuk en leerzaam kan heel goed samen gaan.

Veelal zijn bij kleinschalige bedrijfjes de grootste persoonlijke betrokkenheid te vinden. Zodoende hebben deze bedrijfjes de voorkeur bij de Kinderfeestjessite.

De beheerder van deze vrolijke site heeft jarenlange ervaring in het werken met kinderen. Tevens heeft ze zelf ook een bedrijf in verhuur van themakisten en organiseert zij zelf knutselfeestjes.

Er staan ruim 400 bedrijven op de Kinderfeestjessite, zodat er een grote keuze is, bij het bedenken wat je gaat doen op het kinderfeestje van je zoon/dochter!

De Kinderfeestjessite is gestart in 2007 en bestaat dus al meer dan 15 jaar!