Adverteren

Wil je je bedrijf vermelden op de Kinderfeestjessite? Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact op over de mogelijkheden.

  Algemene Voorwaarden

  Vermelding van je bedrijf op de site

  Bij de Kinderfeestjessite kun je voor een jaarlijkse vergoeding een mooie vermelding van je bedrijf op onze site aanvragen. Het is inclusief link naar je website. Tevens is er de mogelijkheid voor nog andere ‘extra’s’, zoals extra pagina’s, evenement noteren, vermelding van de home-page. Alles is via een eigen inlogsysteem te regelen. De prijzen vind je in ons aanmeldingsformulier.

  Bij vermelding

  Link stilzwijgend verlengen?

  De vermeldingen gelden per jaar en worden automatisch verlengd. Je ontvangt jaarlijks een mailbericht i.v.m. verlenging. Je kunt op ieder moment besluiten om de melding te laten verwijderen. Reeds betaalde bedragen worden niet gerestitueerd.

  Informatie over bezoekersaantallen

  In januari wordt de jaarlijkse Nieuwsbrief gestuurd, waarin gemeld wordt hoeveel bezoekers er het jaar daarvoor op de website zijn geweest.

  Onderhoud content op pagina

  In de jaarlijkse Nieuwsbrief wordt gevraagd of je naar je eigen pagina kunt kijken of aanpassingen nodig zijn. Via ons inlogsysteem kun je de aanpassingen zelf uitvoeren.

  Vermelding weigeren

  De Kinderfeestjessite behoudt zich het recht voor om aanmeldingen te weigeren, naar eigen inzicht van de webmaster, zonder opgaaf van reden.