Adverteren

Wilt u uw bedrijf vermelden op de Kinderfeestjessite? Meld u aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact op over de mogelijkheden.  Houd control of cmd ingedrukt om meerdere categorieën te selecteren. (Toelichting: Bij vermelding zonder link naar website 1 categorie mogelijk, bij vermelding met link naar website meerdere categorieën mogelijk. Per categorie een pagina, dus extra kosten)  Vermelding op website met website-URL, (jaarlijks € 22,-)Vermelding op website, zonder website-URL (éénmalig € 7,50)


  Vermelding op 2e pagina met website-URL, (jaarlijks € 12,-)Vermelding op website, van Facebook-URL (jaarlijks € 16,- of éénmalig € 25,-)Vermelding van email-adres (jaarlijks € 6,- of éénmalig € 12,-)Plaatsing van filmpje op pagina (jaarlijks € 18,50)Vermelding op agenda (per aanmelding € 2,50)Plaatsing van afbeelding naast paginatitel (alle pagina's behalve op Homepage), met vermelding van bedrijfsnaam gedurende 3 maanden (€ 17,50)Vermelding op Homepage bij 'Uitgelicht' gedurende 3 maanden, (€ 25,-)


  thuisbuitenshuis


  zelf uitgevoerduitbesteed  Algemene Voorwaarden

  Gratis / betaalde vermelding

  Bij de Kinderfeestjessite kan je zowel een gratis vermelding, als een betaalde vermelding hebben. Bij de gratis vermelding wordt er alleen geen link naar de eigen website geplaatst. Voor een vermelding met link naar de eigen website wordt een vergoeding gerekend. Zie voor actuele prijzen het aanmeldingsformulier.

  Tevens is er de mogelijkheid voor nog andere ‘extra’s’, zoals een link naar de Facebookpagina, een video, een link naar het eigen emailadres enz. Zie hiervoor ook het aanmeldingsformulier.

  Aantal vermeldingen

  Vermelding met link naar je website

  Organisaties met link naar de eigen website of Facebookpagina mogen in meerdere categorieën vermeld staan. Per categorie wordt een aparte pagina aangemaakt, met eigen tekst en afbeelding. Per pagina en per link worden kosten hiervoor in rekening gebracht. Hoe meer pagina´s en links hoe lager de kosten.

  Vermelding zonder link naar je website

  Organisaties zonder link naar de website mogen in 1 categorie vermeld staan.

  Bij vermelding

  Link stilzwijgend verlengen?

  We sturen altijd een mailtje om te vragen of de link verlengd mag worden.

  Informatie over bezoekersaantallen

  In januari wordt de jaarlijkse Nieuwsbrief gestuurd, waarin gemeld wordt hoeveel bezoekers er het jaar daarvoor op de website zijn geweest.

  Onderhoud content op pagina

  In de jaarlijkse Nieuwsbrief wordt gevraagd of u naar uw eigen pagina kunt kijken of aanpassingen nodig zijn. Graag hier gehoor aan geven en wijzigingen doorgeven!

  Vermelding weigeren

  De Kinderfeestjessite behoudt zich het recht voor om aanmeldingen te weigeren, naar eigen inzicht van de webmaster, zonder opgaaf van reden.