Adverteren

Wilt u uw bedrijf vermelden op de Kinderfeestjessite? Meld u aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact op over de mogelijkheden.Houd control of cmd ingedrukt om meerdere categorieën te selecterenVermelding op website (éénmalig € 15,-)Vermelding op website met website-URL, (jaarlijks € 20,50)Vermelding op 2e pagina met website-URL, (jaarlijks € 10,-)Vermelding op website, van Facebook-URL (éénmalig € 25,-)Vermelding van email-adres (éénmalig € 10,-)Vermelding op agenda (per aanmelding € 2,50)Plaatsing van afbeelding naast paginatitel (alle pagina's behalve op Homepage), met vermelding van bedrijfsnaam gedurende 3 maanden (€ 25,-)Vermelding op Homepage bij 'Populair in maand' gedurende 3 maanden, (€ 25,-)
Toelichting:
1. Maak keuze tussen vermelding op website zonder of met link
2. Kies desgewenst nog uit overige aanvullende opties


thuisbuitenshuis


zelf uitgevoerduitbesteedAlgemene Voorwaarden

Aantal vermeldingen

Organisaties zonder link naar de website mogen in 1 categorie vermeld staan. Organisaties met link naar de eigen website of Facebookpagina mogen in meerdere categorieën vermeld staan. Per categorie wordt een aparte pagina aangemaakt, met eigen tekst en afbeelding. Ook worden er zodoende per pagina en per link kosten in rekening gebracht.

Vermelding weigeren

De Kinderfeestjessite behoudt zich het recht voor om aanmeldingen te weigeren, naar eigen inzicht van de webmaster, zonder opgaaf van reden.