Villa Zebra

<?php the_title(); ?>

Villa Zebra ontwikkelt tentoonstellingen en workshops met beeldende kunst voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Door middel van spannende vragen en opdrachten ontdekken de kinderen meer over de kunstwerken en het onderwerp van de tentoonstelling.

Twee keer per jaar is er in Villa Zebra een nieuwe interactieve tentoonstelling.

In de Galerie wisselt de tentoonstelling iedere maand.

Op woensdag, zaterdag en zondag kunnen kinderen zelf aan de slag in één van de workshops en tijdens de schoolvakanties zijn er extra activiteiten.

Kinderfeestje
In Villa Zebra kun je ook je verjaardag vieren. Voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar heeft Villa Zebra bij de nieuwe tentoonstelling ‘Moeders & Vaders’ twee Kinderfeestjes ontwikkeld.

Gefelicitaart(jes)
Geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Duur: 1,5 uur
Kies je voor het Kinderfeestjes ‘Gefelicitaart(jes)’ dan bezoeken we eerst de tentoonstelling en bekijken we de kunstwerken. Welke kunstwerken spreken je aan? Hoe vieren jullie thuis een verjaardag? Zoek een moeder en vader waar je je verjaardag wel door zou willen laten organiseren. Wil je een gekke verjaardag of een rustige verjaardag? Vier je het liever thuis of ga je er juist op uit? Vieren je ouders ook hun verjaardag? Bij iedere verjaardag horen taart of gebakjes dus die knutselen we in de workshop in elkaar en nemen we mee voor thuis. De maffe muffins eten we natuurlijk wel op, maar eerst zingen we voor de jarige job!

Circus Gibra
Geschikt voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Duur: 1,5 uur
Valt de keuze voor Circus Gibra? Met de kinderen (en ouders) bekijken we eerst de tentoonstelling ‘Moeders & Vaders’. Welke kunstwerken spreken hen aan? Hoe vieren jullie thuis een verjaardag? Zoek een moeder en vader waar je je verjaardag wel door zou willen laten organiseren. Horen dieren ook bij het gezin? Profiteert de hond of je kat ook mee van het feest? Heb je liever een gekke verjaardag of juist een rustige verjaardag? Vier je het liever thuis of ga je er juist op uit? En waar ga je dan heen? In de workshop maken we een circus met bijzondere dieren die we zelf hebben bedacht of samengesteld. Heb jij een Zebrafant? Of een Kipond? We spelen een circusvoorstelling na voor de jarige.

Prijzen
– Kinderen en volwassenen € 6,50 [incl. kinderworkshop]
– Kinderfeestje € 8,50 per kind [vanaf 6 – 10 kinderen]

Regio
Zuid-Holland
Adres
Stieltjesstraat 21
3071 JV Rotterdam
Telefoonnummer
010 - 2411717

Meer activiteiten in de categorie creatief

alle activiteiten in deze categorie ›