De Wartenster

<?php the_title(); ?>

Op zoek naar een leuke plek voor een kinderfeestje? Bij De Wartenster moet u zijn!!! We hebben voor u verschillende mogelijkheden, voor ieder wat wils!

We beginnen altijd met het uitpakken van alle kadootjes, drinken en wat lekkers. Daarna zijn er onderstaande mogelijkheden:

Glamourcake-feestje
Iedereen versiert zijn eigen taartje! Wat is er nou leuker dan zelf aan de slag met botercrème en jam? Daarna wordt het taartje bekleedt met fondant. Voor de meisjes natuurlijk met roze en hartjes, bloemetjes of strikken en voor de jongens stoere auto’s en stoere kleuren. Aan het eind van het feestje krijgt iedereen zijn eigen taartje mee naar huis! Kosten zijn € 11,50 per kind.

Boerenspelletjes feest 
Er staan verschillende boerenspelletjes klaar om te spelen. Van koemelken tot muizenvangen! Incl. lekkers, drinken, ijsje, voertoer (voeren van de dieren) langs onze dierenweides. Natuurlijk heerlijk spelen in de speeltuin of een partijtje voetbal op ons trapveldje! Zeer geschikt voor kinderen t/m 9 of 10 jaar. Kosten € 10,- per kind

Boerenklompgolf feest   

Lekker rauzen door het weiland! Samen spelen jullie het spel boerenklompgolf! Incl. lekkers, drinken, ijsje, voertoer (voeren van de dieren) langs onze dierenweides. Natuurlijk heerlijk spelen in de speeltuin of een partijtje voetbal op ons trapveldje! Geschikter voor kinderen vanaf 10 jaar. Kosten € 10,- per kind

Midgetgolf feest     
Samen 2 rondjes over onze midgetgolfbaan!  Incl. lekkers, drinken, ijsje, voertoer (voeren van de dieren) langs onze dierenweides. Natuurlijk heerlijk spelen in de speeltuin of een partijtje voetbal op ons trapveldje!

Kosten € 10,- per kind.

Naam van organisatie
De Wartenster
Regio
Friesland
Adres
Midsbuorren 7
9003 LB Warten
Telefoonnummer
058 - 2552056

Meer activiteiten in de categorie (kinder)boerderij, speeltuin of attractiepark

alle activiteiten in deze categorie ›