Kinderboerderijfeestje thuis met Keet op Locatie

Keet op je kinderfeest thuis

Wil je graag thuis je kinderfeestje vieren? Dan kunnen we ook met de pony’s en ezels naar jullie toe komen! Welk kind droomt er nou niet van om even zijn of haar eigen pony in de achtertuin te hebben en er daarna ook nog op te mogen rijden? Dat kan (even) met Keet op locatie! Onze pony’s en ezels komen altijd met zijn tweeën (Kim en Pardoes of Fluf en Ijoor). Natuurlijk kunnen ze ook alle vier op bezoek komen.

Programma

Het meest standaardprogramma waar wij mee werken:

30 minuten Pony’s borstelen
15 – 60 minuten (afhankelijk van aantal kinderen) Pony ritjes (alleen stappen)
30 – 60 minuten (afhankelijk van aantal kinderen)
15 minuten Afzadelen en de pony’s bedanken met wat lekkers

Voor dit programma (uitgaand van 30 minuten ponyrijden) zijn de kosten slechts €120,- (exclusief reiskosten (€ 0,70 cent p/km).

Eigen wensen mogelijk

Het is ook mogelijk om eigen ideeën in te brengen of om het programma aan te passen. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om alleen pony- of ezelritjes te doen. Of voeg activiteiten extra toe, zoals Pimp je pony (kijk voor meer ideeën bij ‘pony en ezel feestje bij ons aan huis’).

Praktische info

De kosten voor een pony- of ezel kinderfeestje op locatie zijn €40,-  per half uur. De minimale tijd is 1 uur, de maximale tijd is 3 uur (exclusief een pauze).

Wij zijn in het bezit van een geldig EHBO/BHV diploma. Ook voldoen wij aan het verantwoord veetransport certificaat en is Keet op locatie in het bezit van een Verantwoord zoönose certificaat van de GD.

In verband met het welzijn van onze pony’s en ezels is de maximale afstand naar de locatie 50 kilometer vanaf Heteren. Wij maken hier geen uitzonderingen op.

Naam van organisatie
Keet op Locatie
Regio
Gelderland
Adres
Muskushouwsestraat 60
6666 MD Heteren
Telefoonnummer
06 - 48090837
Website →

Meer activiteiten in de categorie (kinder)boerderij, speeltuin of pretpark

alle activiteiten in deze categorie ›