Goochelfeestje compleet verzorgd!

Dé kinderfeest waar ouders ook van kunnen genieten!

Ben je op zoek naar een goochelaar voor een kinderfeestje? En wil je iemand inhuren die de kinderen een lange tijd kan bezighouden? Wil je zelf ook genieten van het feestje? Dan zit je bij Goochelaar Jeffrey goed! Al bijna 20 jaar verzorg ik goochelshows op kinderfeestjes. Een feestelijke goochelshow, vol grappen, verwondering en gezelligheid. Met natuurlijk een speciale rol voor de jarige en de uitgenodigde kinderen. Inderdaad, dat is een onvergetelijk kinderfeestje. Zonder dat het veel moeite hoeft te kosten, want ik neem veel uit handen. Wat kan je verwachten?

Interactieve goochelshow

Jeffrey heeft op zijn zolder een antieke koffer gevonden. Deze is van een wereldreiziger geweest. De man kocht in verschillende landen spullen. Dit heeft hij bewaard in de koffer. Hoe deze op zijn zolder terecht is gekomen is een raadsel. In de goochelshow gaan de kinderen samen met Jeffrey ontdekken wat er in de koffer zit. En dat blijkt heel magisch en grappig te zijn. De goochelshow is interactief. Een aantal kinderen mogen Jeffrey ook helpen. De show is geschikt voor kinderen van 4-8 jaar. Voor jongens en voor meisjes, voor stoere durf-als en voor dromers, voor actievelingen en voor kat-uit-de-boom kijkers, kortom, echt voor iedereen.

Ballonfiguren

Een hond, olifant of een slang met grote oren… zeg maar wat je mee naar huis wil nemen. Ik maak voor alle kinderen leuke ballonfiguren. Zo heeft iedereen een leuk aandenken!

Wat lekkers tussendoor

Bij een feestje hoort natuurlijk wat lekkers. Ik neem graag mijn spectaculaire limonade fontein met led verlichting en een popcorn machine mee. Zo kan ik ook iedereen laten zien hoe popcorn gemaakt wordt. Wedden dat alle vriendjes en vriendinnetjes dat leuk vinden?

XL Spellen (Optioneel)

Ná de goochelshow en wat lekkers is er nog tijd voor spelletjes. Afhankelijk van de ruimte en het weer neem ik diverse spellen mee. O.a Memory XL, Blik gooien XL, Opblaasbare basketbalspel en meer. Geen zorgen, ik begeleid de kinderen.

Review

Echt zo’n feestje waar kinderen later nog over praten. Wat hebben wij genoten van de goochelshow. We hebben Jeffrey gevraagd voor het kinderfeestje van onze zoon. Geen seconde spijt van gehad. Wij als ouders (en oma en opa) hebben genoten maar wat natuurlijk het belangrijkste is: de kinderen zaten helemaal ‘in’ zijn show en mochten zelf ook meedoen. Dit was echt zo’n verjaardagsfeestje waar kinderen later nog over praten. Twijfel je over welke goochelaar je moet boeken (er zijn er natuurlijk meer), boek Jeffrey! Je gaat er absoluut geen spijt van krijgen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden en tarieven? Bekijk mijn website of neem contact op.

Naam van organisatie
Jeffrey Wijkhuisen Entertainment
Regio
Landelijk
Telefoonnummer
06-81130407
Emailadres
contact@jeffreywijkhuisen.nl
Website →

Meer activiteiten in de categorie entertainer op je kinderfeestje

alle activiteiten in deze categorie ›