Workshop goochelen bij je thuis! door Jeffrey Wijkhuisen

Leer zelf goochelen door een echte goochelaar!

Ben je op zoek naar een goochelaar voor een kinderfeestje? En wil je iemand inhuren die de kinderen een lange tijd kan bezighouden? Wil je zelf ook genieten van het feestje? Dan zit je bij Goochelaar Jeffrey goed! Al bijna 20 jaar verzorg ik workshops op kinderfeestjes. Een interactieve workshop met grapjes, verwondering en gezelligheid. Inderdaad, dat is een onvergetelijk kinderfeestje. Zonder dat het veel moeite hoeft te kosten, want ik neem veel uit handen. Wat kan je verwachten?

Interactieve Workshop Goochelen

Jeffrey leert de kinderen stap voor stap een aantal goocheltrucs. Eerst krijg je te zien hoe het voor publiek vertoond wordt. Daarna komt de uitleg. Bij enkele trucs mogen de kinderen direct de truc oefenen. Jeffrey helpt alle kinderen waar nodig. Iedereen krijgt een goochelpakketje met al het benodigde materiaal. Deze mogen de kinderen meenemen naar huis.

Wat lekkers tussendoor

Bij een feestje hoort natuurlijk wat lekkers. Ik neem graag mijn spectaculaire limonade fontein met led verlichting en een popcorn machine mee. Zo kan ik ook iedereen laten zien hoe popcorn gemaakt wordt. Wedden dat alle vriendjes en vriendinnetjes dat leuk vinden?

Kleine goochelshow (Optioneel)

Ná de workshop goochelen geeft Jeffrey nog een klein showtje. Oh ja, deze trucs worden niet uitgelegd 😊.

Review

Superleuke middag hebben de kinders gehad. Jeffrey weet op een leuke en rustige manier de kinderen te boeien en bij de les te houden

Benieuwd naar alle mogelijkheden en tarieven? Bekijk mijn website of neem contact op.

 

Naam van organisatie
Jeffrey Wijkhuisen
Regio
Landelijk
Telefoonnummer
06-81130407
Emailadres
contact@jeffreywijkhuisen.nl
Website →

Meer activiteiten in de categorie entertainer op je kinderfeestje

alle activiteiten in deze categorie ›