Stoer en actief kinderfeestje bij Dreams Events

Actief kinderfeestje bij Dreams – je allerleukste kinderfeestje ooit!

Bij Dreams kun je alle kanten op met een actief kinderfeestje, er zijn genoeg keuzes om je verjaardagsfeestje bij Dreams te vieren! Je kan eigenlijk ieder jaar wat anders proberen!

Activiteiten

Je kunt kiezen voor één activiteit, je eigen combinatie van feestjes maken, zoals bijvoorbeeld skimboarden en schatgraven of longboarden en freerunning.

Of doe twee activiteiten na elkaar, dan kun je lekker je energie kwijt.  En blijf daarna lekker bij ons op het strand eten.

Feestelijke hapjes

En niet te vergeten, een heerlijke ‘Homemade Taart’ bestellen om feestelijk mee te beginnen, natuurlijk cadeautjes uitpakken en liedjes zingen.

Om het helemaal compleet te maken kun je zelfs je kinderfeestje afsluiten bij onze buren, Dreams Beachhouse met patatjes of poffertjes eten op het strand.

Zo kun je jouw verjaardagspartijtje helemaal maken, zoals je zelf wil! Bij Dreams is alles mogelijk!

De actieve kinderfeestjes kunnen gegeven worden bij Dreams in Ter Heijde. Maar ook bijvoorbeeld op een skatepark bij jou in de buurt. En als het slecht weer is kunnen we altijd naar binnen bij Dreams, zo hebben wij altijd een alternatief programma om zo toch een actief kinderfeestje tot een succes te maken. Wij zijn op alles voorbereid!

Naam van organisatie
Dreams Events
Regio
Zuid-Holland
Adres
Karel Doormanweg 23
2684 XG Ter Heijde
Telefoonnummer
0174 7- 30032
Website →

Meer activiteiten in de categorie sportief kinderfeestje

alle activiteiten in deze categorie ›