Een tof actief kinderfeestje bij Sport Totaal

Hoera, eindelijk is het zover: je bent jarig! En dat moet natuurlijk gevierd worden met het coolste kinderfeestje van de klas.

Bij Sport Totaal hebben we allemaal toffe activiteiten voor jou en je beste vrienden/vriendinnen bedacht. Je hoeft alleen nog maar te kiezen!

Kinderfeestje bij Sport Totaal

Als je bij ons aanklopt voor het organiseren van je kinderfeestje, heb je de keuze uit onze drie standaardarrangementen:

  • Mix & match,
  • Kinderpaintball
  • Kanokinderfeestje

Met andere woorden: of je nou een stoer feestje, een sportief feestje of juist een gezellig meidenfeestje wilt geven, we hebben altijd wel een activiteit die past bij wat je zoekt.

Bij alle drie de arrangementen hebben we gezocht naar de ideale combinatie van plezier, spanning en actie, en die hebben we ook bij alle drie gevonden.

Je weet dus zeker dat al je vrienden en/of vriendinnen na afloop van je feest vol verhalen thuiskomen!

Locaties

Midden in de rijke natuur van de Utrechtse Heuvelrug liggen onze outdoorparken, allemaal heerlijk centraal gelegen en daardoor gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Daarmee zijn onze outdoorparken wat ons betreft het beste vertrekpunt voor een compleet en vooral onvergetelijk dagje uit.

Outdoorpark Overberg

De populairste van onze outdoorparken is Outdoorpark Overberg, dat prachtig centraal aan de bosrand van de Utrechtse Heuvelrug ligt. Omdat daar de meeste van onze activiteiten plaatsvinden, hebben we er allerlei permanente elementen geplaatst, zoals een survivalsloot, een schietbaan en natuurlijk een paintballveld.

Heb je zin om dit jaar op je verjaardag met je vrienden of vriendinnen een supertoffe activiteit te doen? En ben jij klaar voor het allercoolste kinderfeestje van de klas? Laat ons dat dan vandaag nog weten, dan denken we van begin tot eind met je mee. Of boek jouw feestje gelijk!

Naam van organisatie
Sport Totaal
Regio
Gelderland
Adres
De Schutterij 17
3905 PJ Veenendaal
Telefoonnummer
0318 - 510617

Meer activiteiten in de categorie sportief kinderfeestje

alle activiteiten in deze categorie ›