Actief kinderfeestje bij Teugel Resort

Teugel Resort Uden biedt verschillende activiteiten voor een leuk en actief kinderfeestje.

Dankzij de centraal gelegen locatie in Noord-Brabant en de ligging in een prachtig natuurpark, is Teugel Resort Uden een perfecte uitvalsbasis voor jouw kinderfeestje.

Wat kan je zoal doen?

  • Bowlen: probeer een strike te gooien op een van de 10 hypermoderne bowlingbanen. Het hele jaar mogelijk.
  • Klimmen in het klimpark: geen last van hoogtevrees? Het klimpark biedt vier verschillende routes met elk hun eigen moeilijkheidsgraad en hoogte. Niet mogelijk in de winter.
  • Discgolf: een combinatie van frisbee gooien en golfen. Kun jij in zo min mogelijk beurten bij de hole terechtkomen met jouw disc? Een originele buitenactiviteit!
  • Minigolf: liever een wat rustigere activiteit? Kies dan voor minigolf met 17 verschillende holes in een kleurrijke stijl.
  • Arrow Battle: strijd in teams tegen elkaar tijdens een potje Arrow Battle. Op een veld met obstakels probeer je elkaar te raken met de zachte pijlen. Welk team wint?
  • GPS tocht door het natuurgebied: ga schatzoeken in het natuurgebied met behulp van een GPS apparaat. Een leuke budgetvriendelijke activiteit!

Lekkers

Zowel voor als na de activiteit kunnen de kids smullen van onze All You Can Friet formule; onbeperkt frietjes en minisnacks met onbeperkt ranja. Voor volwassenen is er de mogelijkheid om een keuze te maken van de reguliere menukaart.

Wil je het extra speciaal maken? Dan kun je ook kiezen voor ontvangst met cake of kinderchampagne en verjaardagstaart.

Neem vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden of kijk op onze website.

Naam van organisatie
Teugel Resort Uden
Regio
Noord-Brabant
Adres
Bedafseweg 22
5406 TM Uden
Telefoonnummer
0413 - 263088

Meer activiteiten in de categorie actief feestje

alle activiteiten in deze categorie ›