Beweegfeestje bij Scopo Atletico

Lekker sporten, spelen en bewegen, en dat op een locatie die je zelf kunt uitkiezen! Plezier maken en gezond bezig zijn met jouw vrienden en vriendinnen, dat doe je met jouw te gekke Beweegfeestje.

De sportieve kinderfeestjes staan in het teken van onder andere zwaaien, rennen, balanceren, mikken, gooien en bewegen op muziek. Beweegfeestje maakt van ieder feestje een belevenis.

Locaties

Kies een feestlocatie bij jou in de buurt! Momenteel kan je kiezen uit verschillende buitenlocaties, bijvoorbeeld in het bos. Of ga je liever naar een binnenlocatie, bijvoorbeeld apenkooien in de gymzaal?! Laat het ons weten, alles is mogelijk!

Op de website vind je ook een overzicht van alle coole sporten en spellen die Beweegfeestje aanbiedt. Je kunt kiezen uit meerdere sporten of spellen tijdens jouw feestje! Precies zoals jij het wilt, en onder professionele topbegeleiding.
Jij geeft aan hoe jouw Beweegfeestje eruit moet zien, wij doen de rest!

  • Kies een dag en tijdsblok: kies dag en tijdstip en bepaal de tijdsduur van het feestje.
  • Stel het beweegfeestje samen: hoeveel vriendjes worden er uitgenodigd? Heeft de jarige wel eens het spel apenkooien gespeeld? Wil je de jarige een bepaalde sport beoefenen, of toch Levend Stratego spelen in het park? Het kan allemaal!
  • Kies de consumpties: het is mogelijk om het feestje uit te breiden met gezonde tussendoortjes.
  • Beweegfeestje boeken! Het Beweegfeestje is tot in de puntjes verzorgd, tijd om te boeken!

Bij vragen en/of opmerkingen, kun je contact opnemen!

Naam van organisatie
Scopo Atletico
Regio
Noord-Holland
Adres
Haarlem
Telefoonnummer
06 - 30234113
Website →

Meer activiteiten in de categorie sportief kinderfeestje

alle activiteiten in deze categorie ›