Bubble voetbal bij Bubble kinderfeestje

Bubble voetbal, een fenomeen overgewaaid vanuit Scandinaviƫ, is een spel waarbij gezelligheid centraal staat. Het gaat er niet om of de kinderen goed kunnen voetballen maar dat er plezier gemaakt wordt.

Door middel van een grote luchtbal die om het lichaam heen gaat, zijn ze oersterk. Flink tegen elkaar opbotsen behoort dus zeker tot de mogelijkheden.
Kinderen vinden het uiteraard interessant om elkaar eens flink omver te botsen, zonder elkaar pijn te doen. Het pak werkt eigenlijk als een soort airbag, zodat de kinderen niks van de klappen voelen.

Wij bieden niet enkel Bubble voetbal aan; wij bieden de kinderen graag een onvergetelijke dag met verschillende Bubble Games!

Gevarieerde spelletjes

Gevarieerde spelletjes zoals Bubble Bowling, Bubble Basketbal & Bump de Jarige maken het feestje van jouw kind onvergetelijk!

Doordat wij speciale lichtgewicht kinderballen gebruiken, hebben de kinderen meer bewegingsvrijheid en is het al mogelijk voor kinderen vanaf 8 jaar. Het is niet alleen geschikt voor de voetballers onder ons; ieder kind vermaakt zich prima met de gevarieerde spelletjes. Het is zowel voor meisjes als jongens erg leuk om te doen.

Naam van organisatie
Bubble kinderfeestje
Regio
Zuid-Holland
Adres
Olympiaweg 41
3118 JD Schiedam
Telefoonnummer
06 - 24500308
Website →

Meer activiteiten in de categorie sportief kinderfeestje

alle activiteiten in deze categorie ›