Creatief kinderfeestje bij Feest voor boefjes

Creatieve workshops en knutselpakketten bij Feest voor boefjes!

Houdt jouw kind van lekker creatief bezig zijn en kan hij/zij zich daar eindeloos mee vermaken? Dan is Feest voor boefjes wat jij zoekt!

Knutselpakketten

Feest voor boefjes verhuurt naast de leukste themakisten ook 6 verschillende knutselpakketten.

Een knutselpakket is een uitgebreid pakket met daarin alle benodigdheden voor een leuke creatieve activiteit die je met kinderen samen kan doen. Je hoeft zelf helemaal niets aan te schaffen, want zelfs verfschorten, placemats, kwasten, lijm, scharen etc. worden meegeleverd.

Elk pakket is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Er is geen maximumleeftijd aan verbonden.

Creatieve workshops

Feest voor boefjes heeft op zolder een klein gezellig atelier waar 8 tot 10 kinderen heerlijk met verschillende materialen kunnen werken. Vanaf 6-9-2017 wordt er iedere woensdagmiddag van 14:00 tot 15:30 uur een creatieve workshop aangeboden. De workshops worden aangeboden in reeksen van drie keer. Na drie keer gaat elk kind met een mooi product naar huis. De workshops zijn geschikt voor kinderen van 4 tot 10 jaar en echt alleen bedoeld voor kinderen, waardoor je als ouder even tijd voor jezelf hebt! Een kinderfeestje vieren in het zolderatelier van Feest voor boefjes is ook bespreekbaar.

Naam van organisatie
Feest voor Boefjes
Regio
Noord-Holland
Adres
Blokland 9
1383 AA Weesp
Telefoonnummer
06 - 44339709

Meer activiteiten in de categorie creatief kinderfeestje

alle activiteiten in deze categorie ›