Golffeestje op Landgoed Welderen

Vette golfwedstrijd met je vriendjes!

Veel gras, grote gekleurde ballen en handige clubs zijn ingrediënten voor een sportief kinderfeestje in de buitenlucht. Beleef het op de golfbaan!

Wil jij met je vriendjes en vriendinnetjes een nieuwe sport leren en zo een spannende middag beleven? Dan ben je bij Golfbaan Landgoed Welderen in Elst op het juiste adres.

Het is lang niet zo ingewikkeld als het lijkt. Met Supagolf is het leuk om golf te leren spelen. En het mooiste is; je hebt er geen ervaring voor nodig! De enige benodigdheden zijn goeie zin en wat vriendjes of vriendinnetjes waar je van kan winnen.

Tijdens een 1,5 uur durende ronde over de golfbaan leer je de basis van golfen. Het is onmogelijk de bal kwijt te raken want er wordt gespeeld met grote gekleurde  ballen. Ook de clubs (waar je mee slaat) zijn wat groter zodat de kans dat je de bal raakt maximaal is.

Na afloop is er de mogelijkheid om af te sluiten in het restaurant met wat te drinken en een versnapering. Samen kun je dan nog even doornemen wie er vals speelde en wie het gelukt is om een hole-in-one  te slaan.

Voor meer informatie over de verschillende arrangementen van Supagolf, in combinatie met een afsluiting in het restaurant, kan je het landgoed terecht.

Tot ziens op de golfbaan!

Naam van organisatie
Landgoed Welderen
Regio
Gelderland
Adres
Grote Molenstraat 173
6661 NH Elst
Telefoonnummer
0481 376591
Website →

Meer activiteiten in de categorie sportief kinderfeestje

alle activiteiten in deze categorie ›