Zingen in een echte studio!

Kinderfeestje met cd-opname en optioneel een videoclip!

Bent u op zoek naar een spectaculair en uniek kinderfeestje? Boek dan een van onze artiestenfeestjes, waarbij de kinderen een eigen cd opnemen en eventueel zelfs een eigen videoclip! Er zijn een aantal verschillende opties, van verschillende prijsklassen. Heeft u interesse? Neem dan even contact met ons op voor een prijsopgave.

  • Een zangworkshop met cd-opname in de Hometown Studio te Grevenbicht, duur 1,5 uur, maximaal 8 tot 10 kinderen. Deze workshop is ook eventueel uit te breiden met het opnemen van een eenvoudige videoclip, de totale duur van de workshop  is dan 2 a 2,5 uur.

Complete feestjes

  • Ontvangst met een glaasje drinken en een stuk gezellig versierde cake, zangworkshop met cd-opname in de Hometown Studio, opnemen van een eenvoudige one take videoclip (clip bestaat uit 1 take en bevat geen dansje) en daarna een klein disco/karaokefeestje waarbij er muziek wordt gedraaid en de kinderen naar hartenlust mogen zingen en dansen. In de zangstudio zijn een groot beeldscherm en discolampen aanwezig. Tijdsduur 3 uur. (maximaal 8 tot 10 kinderen).
  • Ontvangst met een glaasje drinken en een stuk gezellig versierde cake, zangworkshop met cd-opname  in de Hometown Studio te Grevenbicht, instuderen van een dansje en opnemen van een gemonteerde videoclip* (met dansje), duur  3 uur, (maximaal 8 tot 10 kinderen).
    *De gemonteerde videoclip is uitgebreider dan de one take videoclip. Het bestaat uit meerdere takes die door elkaar gemonteerd worden.

Frietjes na het zingen?

Op loopafstand van de Hometown Studio is Cafetaria de Shoes gelegen, waar ook de mogelijkheid is om  gezellig te gaan zitten en de dag met frietjes en een snackje af te sluiten, zij zijn geopend vanaf 16.30 uur.

De feestjes kunnen op vrijdag en zaterdag en zondag geboekt worden (datum en tijd in overleg).

Naam van organisatie
Hometown Studio
Regio
Limburg
Adres
Ds. Dr. Deelemansstraat 9B
6127 AL Grevenbicht
Telefoonnummer
06 - 22357723
Website →

Meer activiteiten in de categorie muziekfeestje

alle activiteiten in deze categorie ›