Kasteelfeestje in Slot Loevestein

Je verjaardag vier je natuurlijk op Slot Loevestein. Want wie wil er nou niet ontvangen worden in de geheimzinnige kruittoren met kinderbier en een kasteeltaartje?

We hebben talloze mogelijkheden om van je feestje het allerbeste feest te maken. En als klap op de vuurpijl mag je je naam schrijven op een echt oud leisteentje van het dak van de kruittoren: zo word je zelf onderdeel van de geschiedenis van Slot Loevestein.

Als herinnering aan je kasteel-kinderfeestje krijgen alle kinderen na afloop een oorkonde mee naar huis.

Jouw perfecte kinderfeestje

Workshop soldaat

Altijd al willen weten hoe het is om soldaat op Loevestein te zijn? Dit is je kans: leer exerceren als een echte soldaat! Natuurlijk zie je ook hoe de soldaten vroeger leefden op Loevestein.
Voor jongens & meisjes vanaf 6 jaar

Workshop archeoloog

Wat doet een archeoloog nou precies? Dat is meer dan gaten graven!
Voor jongens & meisjes vanaf 6 jaar

Struintocht

Met een gids trek je het natuurgebied rondom Slot Loevestein in. Daar voer je avontuurlijke opdrachten uit, waarmee je de natuur en het water rondom het kasteel beter leert kennen.
Voor jongens & meisjes vanaf 6 jaar

Ridder of jonkvrouw

Hoe is het om een kasteelbewoner te zijn? Dat kan in Slot Loevestein. Verkleed als middeleeuwse ridder of als jonkvrouw ga je met een gids het kasteel door voor een spannend verhaal over Loevestein. Daarnaast leer je hoe een ridder of jonkvrouw zich gedroeg in die tijd.
Voor jongens & meisjes, 4-6 jaar

Middeleeuwse jonkvrouwe Isabelle

Wat doen de jonkvrouwen eigenlijk op een kasteel? Nou, vooral erg leuke dingen. Willen jij en je vriendinnen dit ook meemaken? Je leert bijvoorbeeld een jonkvrouwen dans, je speelt middeleeuwse spelletjes of je gaat rond weven.
Voor meisjes vanaf 6 jaar

Uitbreidingsmogelijkheid

Een kinderfeestje is nog uit te breiden met een rondleiding door het kasteel of met een kasteelsleutel. De kinderen kunnen dan zelf het kasteel ontdekken en de presentatie van 1001 bommen & granaten bekijken.

Reserveren graag via email.

Naam van organisatie
Slot Loevestein
Regio
Gelderland
Adres
Loevestein 1
5307 TG Poederoijen
Telefoonnummer
0183 - 447171

Meer activiteiten in de categorie museum kinderfeestje

alle activiteiten in deze categorie ›