Kinderfeestje met Koos Kneus Poppentheater

Koos Kneus speelt in zijn eigen gezellige poppentheater, diverse vrolijke poppenkastvoorstellingen vol humor en muziek. Ideaal voor een kinderfeestje!

Poppentheater Koos Kneus is een knus theater waar elke zondag kindervoorstellingen zijn. Die zijn òf voor peuters van 2 tot 4 jaar (zondag: 11.00-12.15 uur incl. het schminken) òf voor kinderen van 4 tot 8 jaar (zondag: 13.00-15.00 uur incl. het schminken; zaal open 12.30 uur) en hun begeleiders.

Als u hier het verjaardagsfeestje viert van uw zoon of dochter, zit het partijtje gezellig tussen de andere bezoekers in de zaal. Uw jarige wordt bovendien helemaal in het zonnetje gezet! Hij/zij mag naar voren komen, wordt toegezongen en mag een cadeautje uitzoeken uit de Koos Kneus-cadeautjes-kieskist!

Voor en na de voorstelling, die meestal ongeveer 15 minuten na binnenkomst start en circa 30-40 minuten duurt, worden de kinderen prachtig geschminkt en is er koffie, thee, limonade en koek voor iedereen! Ook zijn er mooie verkleedkleren die u de kinderen kunt aantrekken (zij moeten daarbij altijd even geholpen worden)!

Voor het verjaardagspartijtje kan na de voorstelling, samen met u, eventueel een tafel worden ingericht met bordjes, vorkjes, bekers en een schaal voor uw wellicht meegebrachte taart/cupcakejes. Misschien kunt u zelf leuke wegwerpbordjes naar uw eigen smaak meenemen? Wij zorgen voor de rest. Ook kunnen aan die tafel als u wilt de cadeautjes “worden gedaan”. Wees gerust, daar is allemaal genoeg tijd voor.

Een feestje dus met alles erop en eraan!

Alles is dan om 12.15 uur (de voorstelling van 11.00 uur) of 15.00 uur (de voorstelling van 13.00 uur) afgelopen. Soms met een kleine uitloop.

 

Naam van organisatie
Koos Kneus Poppentheater
Regio
Noord-Holland
Adres
Iepenplein 40
1091 JR Amsterdam
Telefoonnummer
020 - 6928532
Website →

Meer activiteiten in de categorie poppenspeler op je kinderfeestje

alle activiteiten in deze categorie ›