Kunstfeestje bij Villa Zebra

Villa Zebra ontwikkelt tentoonstellingen en workshops met beeldende kunst voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar.

Maak je verjaardag extra feestelijk en vier je feestje in kinderkunstmuseum Villa Zebra!

Jij en je vriendjes worden ontvangen in onze vrolijk versierde feestjesruimte.

Daarna bezoek je samen de tentoonstelling die bij je (nieuwe!) leeftijd past.

Ter afsluiting van je feest gaan jij en je vriendjes zelf creatief aan de slag in een speciale feestworkshop en is er limonade met iets lekkers voor iedereen.

Slakken Snack

Na je bezoek aan de tentoonstelling De Moestuin gaan jullie aan de slag in de workshop Slakken Snack. Hoe leid je slakken af zodat er straks nog wat te oogsten valt? Of het nu een bioscoop, achtbaan of brillenwinkel wordt, zorg dat ze jouw Slakken Snack laten staan.

Voor kinderen van 7 t/m 12 jaar

Circus Party

Komt dat zien! Samen werken jullie toe naar een wervelende show. Verzin een act, maak je eigen kleding, nodig alle bezoekers uit om te komen kijken en ontvang een groot applaus! Vervolgens geniet je met een circus-versnapering na van jullie grote succes.

Voor kinderen van 3 t/m/ 6 jaar

Hollebollewolf

Er was eens een wolf die zijn verjaardag vierde. Hij was altijd boos en gemeen, maar speciaal voor zijn verjaardag wilde hij nu eens super lief zijn! Verkleed je als Hollebollewolf en vier feest in het Sprookjes Pop Up boek. Daarna maak je een feestelijke taart voor in de buik van Hollebollewolf.

Voor kinderen van 3 t/m 6 jaar

Prijzen

Een Villa Zebra kinderfeestje kost € 10,- per kind (speciale ontvangst, begeleid bezoek tentoonstelling, deelname speciale workshop, limonade met iets lekkers). Ouders en begeleiders betalen de reguliere toegangsprijs van € 8,- per persoon. (incl koffie of thee met iets lekkers).

Naam van organisatie
Kinderkunstmuseum Villa Zebra
Regio
Zuid-Holland
Adres
Stieltjesstraat 21
3071 JV Rotterdam
Telefoonnummer
010 - 2411717

Meer activiteiten in de categorie creatief kinderfeestje

alle activiteiten in deze categorie ›