Lasergame feestje met Huur een lasergame.nl

Zelf uw kinderfeestje zelf organiseren met met een geweldige activiteit? Dan zijn onze lasergame sets de juiste keuze!

Speciaal voor kinderfeestjes in een het bos, park, de buurt, of bij je favoriete recreatieplas hebben wij de mooiste lasergameset. Ideaal voor kinderen vanaf +/- 4 jaar.

De kinderen zullen constant actief bezig zijn. Het beste kinderfeest ooit! U zult geen kind aan ze hebben! En voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten.

Inhoud van de set:

  • 5 rode infra rood lasergame pistolen
  • 5 groene infra rood lasergame pistolen
  • 10 teamlintjes (2 kleuren)
  • 2x VIP masker
  • 2x Team Vlag
  • handleiding en speluitleg

Huurperiode/prijzen

1 dag        = €50,- (weekend)
2 dagen  = €75,-
3 dagen  = €100
7 dagen   = €150,-

Speciale actie

Wanneer u onze set voor een zaterdag huurt krijgt u de zondag er gratis bij . Het hele weekend voor slechts € 50,- i.p.v. € 75,-

Beschikbaar voor heel Nederland!

Waar u ook in Nederland woont u kunt onze geweldige set altijd huren. Wanneer Leuth (bij Nijmegen) te ver weg is verzenden wij onze pakketten ook naar een PostNL servicepunt waar u deze kunt afhalen en weer retourneren. Voor slechts € 20,- (incl retourlabel) zenden wij de lasergamekist naar een PostNL pakketpunt bij u in de buurt. Na gebruik gebruikt u het bijgevoegde retourlabel om de kist weer te retourneren.

Gratis stoere uitnodigingen voor je kinderfeestje

Om je vrienden in stijl uit te nodigen voor jouw kinderfeestje hebben we een uitnodiging die je kunt downloaden en printen op een A4 blaadje. Door de uitnodigingen op de vouwlijntjes om te vouwen en eventueel met wat lijm vast te plakken heb je hele stoere uitnodigingen voor jouw lasergame feest. De uitnodigingen kun je downloaden op onze website https://www.huureenlasergame.nl/kinderfeestje-lasergame/

Naam van organisatie
Huur een lasergame.nl
Regio
Landelijk
Adres
Lieskes Wengs 5B
6578 JK Leuth
Telefoonnummer
024 - 3010070
Website →

Meer activiteiten in de categorie actief feestje

alle activiteiten in deze categorie ›