Leuk leerzaam feestje in Dolfinarium

Kom jij je kinderfeestje vieren in het Dolfinarium? Kijk samen met al je vriendjes en vriendinnetjes de hele dag naar spetterende dolfijnen, zeeleeuwen en walrussen, roetsj wel honderd keer – of nog vaker –  van de glijbaan en ontdek wie van jullie de grootste durfal is. Want durf jij je hand in het water te steken om een haai te aaien?

Leerzaam

Jouw kinderfeestje is naast leuk ook nog eens super leerzaam: je leert alles over onze bijzondere dieren en de mysterieuze onderwaterwereld. Hoe cool is het als jullie elkaar aan het eind van de dag alles kunnen vertellen over het beschermen van de oceaan? En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we natuurlijk ook nog de waterattractie Waterpret. Neem dus je zwemspullen mee.

Verjaardagsarrangement

Kom jij ook jouw verjaardag vieren in het Dolfinarium? Met dit arrangement krijgen jij en je vriendjes een dierenpaspoort met speurtocht door het park en een lunchbox met frites, chickenfingers, pakje drinken en een snoepzakje. En jij als jarige wordt extra in het zonnetje gezet: je krijgt een leuke verjaardagsbutton!

Naam van organisatie
Dolfinarium
Regio
Gelderland
Adres
Zuiderzeeboulevard 22
3841 WB Harderwijk
Telefoonnummer
0341 - 467460
Website →

Meer activiteiten in de categorie dierentuin kinderfeestje

alle activiteiten in deze categorie ›