Leuke speurpakketten voor jouw kinderfeest!

Een speurpakket is een uitgebreide en volledige speurtocht, kant en klaar voor een spannend kinderfeest. Het uitzetten doe je zelf, waar en wanneer jij dat wilt.

Voor alle leeftijden hebben we een leuk thema: Kabouters, piraten, ridders, heksen, detectives, spooktocht, ruimteschip en bijvoorbeeld een natuurpuzzel.

Verkleed en vrolijk door de uitnodiging in thema komen de kinderen op jullie feestje. Na het voorlezen van het spannende beginverhaal kan het avontuur beginnen. Op pad om te speuren naar de puzzelkaarten en deze samen op te lossen (soms met behulp van bijv. een toverboek, aantekeningen van een professor, plattegrond van een spookkasteel).
Natuurlijk lossen de kinderen het mysterie op. De schat is gevonden!
Blij gaan alle heksen/kabouters/ridders/prinsessen/piraten/natuuronderzoekers/ruimtewetenschappers/archeologen/detectives en professoren weer naar huis met vrolijke verhalen, diploma’s, wat lekkers of kleurplaten.

Kijk op de pagina van alle speurpakketten en kies er één uit. Per pakket staat vermeld wat er precies in zit. Sommige van onze speurtochten zijn ook interactief.

Dat maakt het wel heel makkelijk om thuis een leuk kinderfeestje te organiseren.

Naam van organisatie
HODI Speurpakketten
Regio
Landelijk
Adres
Nederland en Belgie
Telefoonnummer
06 - 30598963
Website →
Facebook →

Meer activiteiten in de categorie speurtocht – escaperoom

alle activiteiten in deze categorie ›