Origineel kinderfeestje op Batavialand

Ben je jarig en wil je een origineel feestje geven? Kom je verjaardag dan vieren op Batavialand! Leuk voor jongens én meisjes!

Programma

Batavialand heeft voor kinderfeestjes een leuk arrangement samengesteld. We starten het feest met ranja en een muffin in ons restaurant. Misschien hebben je vriendjes wel pakjes voor je meegenomen en die kun je dan mooi uitpakken!
Daarna volgt een spannende rondleiding over het schip de Bataviawerf en langs de ambachten.

Na de rondleiding zijn er nog allerlei leuke dingen te doen zoals een spijker smeden in de smederij, een eigen springtouw maken bij de tuigerij en diverse oud Hollandse spelletjes zoals steltlopen, hoepelen en ring werpen. Zo kun je ook een competitie houden met je vriendjes als je wilt! Zo is er voor elk wat wils!

Voorwaarden

  • Kosten: € 10,25 per persoon. Inclusief entree tot de Bataviawerf, ranja, muffin en de extra activiteiten. Na jullie avontuur op de Bataviawerf heb je vast trek gekregen! Als je wilt, kunnen wij heerlijke pannenkoeken voor jullie bakken als jullie uitgespeeld zijn. Met allerlei lekkere dingen op tafel zoals stroop, spekjes, snoep en fruit, kunnen jullie je eigen pannenkoek versieren en opeten. Een lekkere en gezellige afsluiter van jouw kinderfeestje!
  • Kosten: € 6,50 per persoon. Inclusief ranja, een pannenkoek, beleg en een waterijsje. Liever frietjes met wat lekkers? Dat kan ook, voor maar € 4,50 p.p. inclusief ranja en een waterijsje.

We zien jullie graag binnenkort op de Bataviawerf voor jouw kinderfeestje!

Naam van organisatie
Batavialand
Regio
Flevoland
Adres
Oostvaardersdijk 01-09
8242 PA Lelystad
Telefoonnummer
0320 - 261409
Website →

Meer activiteiten in de categorie museum kinderfeestje

alle activiteiten in deze categorie ›