Poppenspel kinderfeestje met Theater Terra

Theater Terra heeft van verhalen uit boeken verschillende voorstellingen gemaakt.
Je kent ze wel, de prachtige boekjes van Kikker en Kleine Ezel. Al jaren kunnen kinderen genieten van de verhalen die zo tot de verbeelding spreken.

In deze voorstellingen brengen acteurs met levensgrote poppen universele thema’s over, die jonge kinderen én hun ouders aanspreken. Het samenspel van de acteurs en de poppen creëert een verrassend effect bij komische en ontroerende situaties. Humor, bijzonder decor en poëtische beelden voeren het publiek mee in de belevingswereld van de personages die op het toneel staan.

Voorstelling op locatie

Nu biedt Theater Terra de mogelijkheid om ook op een door jou gewenste locatie te genieten van de verhalen, verteld door een acteur samen met een pop uit de voorstelling. De acteur zal spelenderwijs de verhalen voorlezen. Het zal lijken alsof Kikker of Kleine Ezel de boekjes zelf voorleest. Er zal altijd een bijzondere interactie zijn met de kinderen. De acteur leest twee boekjes voor die je, bij het bespreken van het project, zelf mag uit zoeken. Na het voorlezen kunnen de kinderen de pop van dichtbij bekijken. En misschien zingt Kikker of Kleine Ezel zelfs wel een liedje…

Naam van organisatie
Theater Terra
Regio
Landelijk
Adres
Postjesweg 1
1057 DT Amsterdam
Telefoonnummer
020 / 6197594
Website →

Meer activiteiten in de categorie theater-filmfeestje

alle activiteiten in deze categorie ›