Sportief kinderfeestje bij Rofra

Op zoek naar een origineel en actief kinderfeestje? Bij Rofra Sportieve Arrangementen heb je keuze uit diverse super leuke arrangementen

Kids Survival 
De kids survival van 1,5 uur bestaat uit de catcrawl, hoge touwbrug en speleo. De catcrawl bestaat uit allerlei uitdagingen, zoals een groot touwnet, tonnen waar je doorheen moet kruipen. Maar let op, de grond mag je niet raken! In de speleo gaan jullie samen door een echt ondergronds gangenstelsel. Ook passeren jullie elkaar op ongeveer 4m hoogte via een ijzeren kabel. Maar pas op, want het touwnet wat eronder hangt, mag je niet aanraken!

Je kunt ook tokkelen erbij boeken en een half uur langer komen.

Kinder Paintball kinderfeestje!

Wil je echt een keer iets anders doen? Kom dan met je kinderfeestje kinder paintball spelen bij Rofra Valkenswaard! Want als je tussen de 8 en 14 jaar bent mag je met Kinder Paintball meedoen. De paintballvelden staan vol met bunkers en loopgraven waarin je je kunt verschuilen. Verover de vlag van het andere team terwijl je dekking krijgt van je eigen teamgenoten.

Het is mogelijk om te kiezen voor een kinderfeestje met de Kinder Paintball variant van 1 uur met 50 verfballetjes of de Kinder Paintball variant van 1,5 uur met 70 verfballetjes.

kanovaren op je kinderfeestje!

Een spetterend, avontuurlijk en leuk kinderfeestje kanovaren voor kinderen vanaf 8 jaar. De Kano Party is een uniek kano kinderfeestje voor echte waterratten. Spetteren en spatteren in een open Canadese kano op de Dommel. Het startpunt is bij ’t Boothuys, aan de Molenstraat in Valkenswaard. Vanaf hier word je door Rofra in een bus naar de kano opstapplaats te Borkel gebracht. Na een duidelijke instructie over veiligheid, peddeltechniek en milieu zijn de kinderen klaargestoomd voor het wateravontuur. Al peddelend varen jullie door de mooie natuur van de Malpie terug naar Valkenswaard.

Avontuurlijk kinderfeestje

Paintball en survival op een toplocatie in de bossen van Valkenswaard!
Op zoek naar een avontuurlijk kinderfeestje en kun je niet kiezen tussen paintball of survivallen? Nu kan het allebei in een voordelig pakket! Paintball & Survival is speciaal voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar en is ideaal als avontuurlijk kinderfeestje of als teamuitje met bijvoorbeeld je hockeyteam. Je speelt een uur avontuurlijk paintball en voert een uur uitdagende survivalactiviteiten uit. Deze survivalactiviteiten bestaan uit de spannende ondergrondse speleo, de catcrawl, de hoge touwbrug en tokkelen.

Kinderfeestje Robinson Kids

Het kinderfeestje Robinson kids is een heuse onderneming voor echte avonturiers. Het bestaat uit allerlei avontuurlijke spelopdrachten met een lage intensiteit. Jullie gaan net zoals Robinson Crusoë overleven op een onbewoond eiland en opzoek naar de verstopte schat. Je gaat je eigen hut bouwen en spannende opdrachten uitvoeren die Crusoë in zijn tijd ook heeft gedaan! Op het onbewoond eiland ga je kijken of jij stalen zenuwen hebt. Zo ga je proviand schieten met paintball geweren, je zee benen testen en ingrediënten bij elkaar sprokkelen bij de draaitafel. Samen met de instructeurs gaan de kinderen het avontuur aan.

En fijn om te weten; alle activiteiten zijn veilig en verantwoord dankzij onze Vebon TUV certificering!

Kijk op onze site voor nog meer mogelijkheden.

Naam van organisatie
Rofra Sportieve evenementen
Regio
Noord-Brabant
Adres
Molenstraat 203A
5554 TS Valkenswaard
Telefoonnummer
040 - 2042593
Website →

Meer activiteiten in de categorie sportief kinderfeestje

alle activiteiten in deze categorie ›