The Escape Hunt Experience

Je hoeft niet lang na te denken over een leuk kinderfeestje in Maastricht!

The Escape Kidsparty bij The Escape Hunt Experience Maastricht is een spannend en uitdagend kinderfeestje voor kinderen van 11 tot 15 jaar.

In de escape room moeten de kinderen puzzelen en actief speuren naar hints om verder te komen in het spel. Als het even niet lukt, dan helpen de medewerkers van The Escape Hunt Experience graag!

Kinderfeestjes

Voor kinderfeestjes passen wij onze escape rooms volledig aan. Het thema is hetzelfde als bij een ‘volwassen’ escape room, de rest van het spel wordt helemaal aangepast aan het niveau van de kinderen.

Escape Kidsparty

The Escape Kidsparty bestaat uit een escape in één van de escape rooms van The Escape Hunt Experience Maastricht. Met 6 escaperooms in 3 verschillende thema’s is The Escape Hunt Experience Maastricht dé locatie voor een kinderfeestje in Maastricht.

Onze ervaring is dat kinderen de escape room Shipwrecked on Cannibal Island het leukste spel vinden. Voor kinderen (11 tot 15 jaar) passen wij de escape room volledig aan zodat de escape voor de kinderen leuk is én het ook mogelijk is om succesvol te ontsnappen. Bij kinderfeestjes vragen wij de deelname van minimaal 1 volwassenen per kamer. Maar de meeste papa’s, mama’s, opa’s en oma’s vinden dat geen enkel probleem, juist een uitdaging!

Na de spannende escape hoef je niet meteen naar huis! Trek een echt speurderskostuum aan voor een hilarische groepsfoto. Ook staat er een drankje en een koekje voor jullie klaar.

Kosten

2019 Kinderfeestje Escape Hunt Experience MaastrichtThe Escape Kidsparty – All-in voor € 95,-

Inclusief:

  • Een escape room naar keuze – 60 minuten tijd voor de spannende ontsnapping
  • Hilarische groepsfoto
  • Drankje en koekje na afloop

Voorwaarden

  • Mogelijk voor kinderen van 11 tot 15 jaar
  • Maximaal 7 kinderen per kamer
  • Maximaal 2 kamers per uur
  • Per kamer is de begeleiding van 1 volwassenen vereist, de volwassenen mag gratis meedoen

Geldig op alle dagen van de week behalve op zaterdag.

Naam van organisatie
The Escape Hunt Experience Maastricht
Regio
Limburg
Adres
Boschstraat 108
6211 AZ Maastricht
Telefoonnummer
06 - 44111455

Meer activiteiten in de categorie speur- zoek- escapefeestje

alle activiteiten in deze categorie ›