Thema kinderfeestjes voor thuis van Job & Jet

Verhuur van kant en klare thema kinderfeestjes in Friesland.

Heb je thuis een jarige Job of een jarige Jet, dan hoort daar natuurlijk een leuk feest bij. Bij Job & Jet kun je kant en klare kinderfeestjes huren. Feestjes die met zorg en aandacht in elkaar zijn gezet. Feestjes waarvan de kinderen na afloop zeiden: ‘Dit was het leukste feestje waar ik tot nu toe ben geweest!

Voor mijn eigen kinderen heb ik inmiddels een paar keer een feestje in elkaar gezet. Dat was erg leuk om te doen, maar kostte ook enorm veel tijd. Een thema bepalen, spelletjes bedenken én uittesten en dan nog de zoektocht naar de juiste spullen. Er zullen veel ouders zijn die daar de tijd niet voor hebben. Vandaar dat ik mijn feestjes omgezet heb in handige draaiboeken die iedereen kan toepassen.

Wat zit er in de kist?

Als je een feestje huurt zit daar bijna alles bij in: verkleedkleren voor de jarige en alle materialen die nodig zijn voor de spelletjes en activiteiten. Het enige dat je zelf moet aanschaffen is eten & drinken en spullen die de kinderen mee naar huis mogen nemen zoals knutselwerken en eventuele kleine cadeautjes.

Welke feestjes?

  • Pippi Langkousfeest. Pippi staat altijd garant voor veel plezier. Een Pippi feestje betekent dan ook veel gekke spelletjes voor binnen en buiten, ideeën voor echte Pippi hapjes en drankjes én een speurtocht naar de goudstukken van Pippi’s vader. En waar zijn die krumuleut pillen eigenlijk voor? De jarige kan helemaal verkleed gaan als Pippi, inclusief grote schoenen!
    Kosten € 50,- (exclusief € 25,- borg).
  • Buurman & buurman feest. Een klusfeest met de buurmannen! Dat wordt dus behangen, metselen en timmeren. Maar ook een vogelhuisje in elkaar zetten én slopen! Of dat allemaal goed gaat…? A je to! Voor de jarige (en zijn beste vriendje) zijn er echte Buurman & Buurman outfits!Kosten € 50,- (exclusief € 25,- borg)
  • Heksenfeest. Er is een geheime heksenbijeenkomst! De heksen gaan een toverdrank brouwen, spreuken verzinnen, een pompoen uithollen, heksenspelletjes doen en een reuzen spinnenweb maken van wol. Maar zorg dat je niet in de knoop raakt! De jarige kan verkleed als heks en ook voor de vriendinnen zijn er heksenhoeden!
    Kosten € 50,- (exclusief borg € 25,-)
  • Lego feest. Hier wordt een echt feestje gebouwd! Alle spelletjes en activiteiten staan in het teken van Lego en ook de hapjes en drankjes zijn in stijl. Er wordt bij dit feestje heel wat gebouwd. Hoogtepunt is een echte race! Dit feestje is inclusief alle benodigde Lego.
    Kosten € 50,- (exclusief borg € 25,-)

De spullen voor het feestje moet je zelf ophalen en weer terug brengen.

Lijkt het je leuk? Wil je meer informatie? Neem dan contact op via email.

Naam van organisatie
Job & Jet
Regio
Friesland
Adres
Centrum Leeuwarden
Leeuwarden
Emailadres
jobjet@hotmail.nl
Website →

Meer activiteiten in de categorie themakist kinderfeestje

alle activiteiten in deze categorie ›