Vier je verjaardag bij Natuurmuseum Fryslân

Ben je binnenkort jarig? Je kunt jouw verjaardag vieren op een superleuke plek: het Natuurmuseum Fryslân!

KINDERFEESTJES ROND T. REX IN TOWN

Ben je gek op dino’s, vier dan je verjaardag bij de T. rex! Rond de expositie T. rex in Town zijn twee zelfredzame kinderfeestje ontwikkeld.

Beide activiteiten kunnen ook als familieprogramma gedaan worden en zijn, tegen een kleine vergoeding, verkrijgbaar bij de balie van het museum.

Let op: de feestjes kunnen NIET geboekt worden op:
– de gratis donderdagen
– in de voorjaars-, herfst- en kerstvakantie.

*Doe de dino (4 t/m 8 jaar)

Het feestje begint met dinolimonade en dinokoekjes in het Atrium dicht bij Trix. Kinderen krijgen hier een dinomasker en een stickervel met dinotanden. Na het uitpakken van de meegebrachte cadeaus en een lied voor de jarige gaan ze samen met de ouder/verzorger door het museum. Onderweg zijn er verschillende opdrachten, na het volbrengen ervan plakken ze een dinotand op het masker.  Die krijgt daardoor een mooi wit gebit.

*T. rex spoor (vanaf 8/9 jaar)

Ook dit feestje begint in het Atrium dicht bij Trix. Boven de tafel hangen vlaggetjes, er is dinolimonade en dinokoekjes. De feestvierders gaan na het uitpakken van de meegebrachte cadeaus en een lied voor de jarige op pad onder begeleiding van de ouder/verzorger. Hier doen ze het speurspel ‘T. rex spoor’ aan de hand van een soort adventskalender. Kinderen gaan de afbeeldingen op de kaart zoeken. Als zij die gevonden hebben mogen ze het hokje openen, waar een opdracht staat vermeld. Op de achterkant van de kaart staan suggesties om thuis te doen.

De kinderfeestjes kosten € 10,- per kind, begeleiders betalen de normale entreeprijs. Boek het feestje minimaal een week van te voren. Dan zet de afdeling educatie alles voor u klaar.
Naam van organisatie
Natuurmuseum Fryslân
Regio
Friesland
Adres
Schoenmakersperk 2
8911 EM Leeuwarden
Telefoonnummer
058 - 2332244
Website →

Meer activiteiten in de categorie museum kinderfeestje

alle activiteiten in deze categorie ›