Boerderijfeestje op Boerderij de Adelaar

Kinderfeest “Op z’n boerenfluitjes”

We hebben een grote overdekte speelschuur met trampoline, zandhoek, minigolf, hooi, tafeltennis, enz. enz. Dus bij slecht weer altijd leuk voor kinderen van basisschoolleeftijd. Ook de mooie verwarmde skybox in deze schuur met koffiehoek – waar de ouders warm kunnen zitten om naar de spelende kinderen te kijken – een grote aanwinst.

En niet te vergeten onze nieuwe stoere rode zoogkoeien (brandrode runderen) die een belangrijke plek op dit bedrijf innemen.
Maar daar maken jullie vanzelf kennis mee, want die zijn ook uitgenodigd op elk kinderfeestje. Als traktatie krijgen ze dan brok of koek van de jarige.

Knuffelen in het konijnenhok met al je vriendjes is ook altijd leuk.

En als het buiten droog is mag je een mooie skelter uitkiezen en crossen op het grote boerenerf.

Spookverhaal

Misschien komt de 200 jaar oude boer Harm om een spookverhaal te vertellen in de strohoek op de oude dêle, dit is leuk voor stoere kinderen.

En als jullie aan het eind van het feest hongerige magen hebben dan is dit geen probleem want daar weet boerin Cobie wel een oplossing voor.

Dit is een feestje waar je vooral doen moet wat je leuk vindt: er is voor elk kind wel wat door de grote variatie van aanbod.

Dus kijk nu gauw op onze website voor nog meer informatie en boek gauw want vol is vol.

Groetjes Boerin Cobie.

Naam van organisatie
Boerderij de Adelaar
Regio
Gelderland
Overijssel
Adres
Rijksstraatweg 49
7383 AL Voorst
Telefoonnummer
0575 501972
Website →

Meer activiteiten in de categorie (kinder)boerderij, speeltuin of pretpark

alle activiteiten in deze categorie ›