Boerderijfeestje op De Klepperhoeve

Een pannenkoekenfeest, een spannende klompenspeurtocht, levend ganzenbordspel doen, paardje- of ezel rijden of boter maken. Superleuk om te doen op je kinderfeestje.

Onze doelstelling is kinderen en volwassenen ongedwongen in contact te laten komen met dieren, dit om belangstelling, begrip en respect voor de natuur te krijgen.

Wij hebben diverse kinderfeestjes variërend in prijs van € 2,00 tot € 10,00 per kind.

Paardenfeest
Howdy Paardenfans, wees welkom op onze Klepperhoeve-ranch om allerlei spannende avonturen te beleven! Het feestje start met het versieren van een knutselwerkje. Klaar met knutselen? De siroop en de plakjes cake staan al voor jullie klaar. Voel je een echte amazone; poets de pony, maak de mooiste vlechtjes in de manen én maak een ritje*.
*De pony ritjes gaan door mits het weer het toelaat, bij annulering van de ponyritjes worden de pony’s en ezels in plaats daarvan gevoerd. *De boerin zal het feestje begeleiden, m.u.v. knutsel- en pauzetijden.


Knuffelfeest

Alle knuffelaars opgelet! Hou jij ook zo van dieren? Dan is het knuffelfeestje echt wat voor jou! Maak een te gek knutselwerkje en versier daarna jouw eigen plakje cake en smullen maar. Na een korte pauze staat geitje Elmo al te wachten op zijn poetsbeurt. Ook gaan we langs de andere dieren die graag geknuffeld willen worden. Als afsluiter gaan jullie de dieren voeren. *De boerin zal het feestje begeleiden, m.u.v. knutsel- en pauzetijden.

 

Boeren- en Boerinnenfeest
Goeiendag boerinnetjes en kleine boeren! Trek jullie laarzen maar snel aan en stroop jullie mouwen maar op. Help de boer met boeren-klusjes; maak de stallen schoon, help bij het borstelen & voer de dieren. Na al dat harde werken verdienen jullie wel een versierd plakje cake en een bekertje siroop. Om vervolgens de handen vuil te maken bij het verven van een knutselwerkje. Doe je stinkende best bij alle boeren-activiteiten en misschien behaal jij je Boerendiploma wel! *De boerin zal het feestje begeleiden, m.u.v. knutsel- en pauzetijden.

Prinsessen en Ridderfeest
Kom met je kroontje op je hoofd, lippenstift op je lippen of in je stoerste ridderpak naar kasteel De Klepperhoeve! Beleef een dag als prinses of ridder en maak een leuk knutselwerkje. Klaar met knutselen? Tijd voor het theekransje! De siroop en plakjes cake staan al voor jullie klaar. Om vervolgens op avontuur te gaan om echte prinsessen en ridder opdrachtjes uit te voeren! De prins(es) van de boerderij kan helaas niet toveren en heeft jullie hulp hard nodig bij het voeren van de dieren, de voerzakjes staan al klaar.

Kinderboerderij De Klepperhoeve is gelegen in het Meiveldpark.

Naam van organisatie
Kinderboerderij De Klepperhoeve
Regio
Zeeland
Adres
Meiveldpad 55
4336 XW Middelburg
Telefoonnummer
0118 - 627142
Website →

Meer activiteiten in de categorie (kinder)boerderij, speeltuin of pretpark

alle activiteiten in deze categorie ›