BubbelBal kinderfeestje

Groot aanbod van Sport- en spelactiviteiten bij Bubbelbal.nl

Ben je voor jullie zoon of dochter op zoek naar een Origineel en Bijzonder Kinderfeestje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij BubbelBal heb je de keuze uit verschillende Actieve Kinderfeestjes op de locatie van jullie keuze.

Naast het wel bekende BubbelBal verzorgen wij ook andere Kinderfeestjes, zoals Apenkooi, Trefbal, LaserGamen, Archery Attack of KnotsBal. Al deze verschillende activiteiten kunnen ook gecombineerd worden, zodat er twee of drie verschillende spellen gespeeld worden.

Praktische info

  • Een Kinderfeestje duurt afhankelijk van de groepsgrootte 1 tot 2,5 uur
  • De begeleider arriveert 15-30min van te voren
  • Na een korte uitleg van ons gaan we beginnen met Kinderfeestje
  • Tussendoor is natuurlijk altijd tijd voor een pauze om wat te eten en te drinken
  • Kinderfeestje begeleiden we in principe altijd, maar je kunt ook alleen de materialen huren. De spullen worden dan langs gebracht (incl. uitleg) en worden in overleg dan weer opgehaald.

BubbelBal.nl

BubbelBal.nl is uitgegroeid tot een grote aanbieder van groepsactiviteiten voor jong en oud door heel Nederland en België. Wij leveren al 9 jaar, al onze activiteiten op locatie. Dit wil zeggen dat jij als klant de locatie kan bepalen of in overleg met ons een locatie kiest waar alle activiteiten plaats kunnen vinden. Zelf geen locatie? Geen probleem. Vraag het ons!

BubbelBal.nl is begonnen met het spel BubbelVoetbal. Dit spel hebben wij als eerste in Nederland geïntroduceerd. Daarna heeft het zich uitgebreid tot een groot aanbod van sport en spel activiteiten. Zo is het mogelijk om één of meerdere activiteiten van ons te huren voor één of meerdere dagen. Dit is het ideale kinderfeestje voor zowel jongens als meisjes.

Naam van organisatie
BubbelBal
Regio
Landelijk
Telefoonnummer
06 - 15295581
Website →

Meer activiteiten in de categorie actief kinderfeestje

alle activiteiten in deze categorie ›