Escape Bootcamp en/of Escape Lasergame Jachtseizoen kinderfeestje

Escape Bootcamp

Onbezorgd meegenieten van het kinderfeestje van jouw kind? Wij verzorgen graag een zeer actief kinderfeestje onder leiding van sportieve, gediplomeerde pedagogisch medewerkers.

Vele sportieve, cognitieve en uitdagende opdrachten en sportieve spellen. Gecombineerd met veel samenwerking, heel veel uitdaging en nog meer energie die ze kwijt kunnen bij ons. Hebben de kids alles in huis om te ontsnappen uit onze mega sportieve en unieke Escape Bootcamp?

Je kunt dit zien als een combinatie van Expeditie Robinson en Escape Rooms voor kids met een heel sportieve twist.

Dit feestje is ontzettend leuk voor zowel jongens als meisjes!

Wat bieden we?

Wij bieden momenteel twee super toffe feestjes aan, namelijk;

 • Escape Bootcamp (zowel indoor als outdoor)
 • Escape Lasergame (outdoor)

Escape bootcamp

De kids kunnen hun energie kwijt in vele verschillende sportieve spellen, maar zullen daarbij ook moeten samenwerken om ook de grote schatkist te kunnen kraken!

Dit feestje kan zowel buiten als in een gymzaal gedaan worden, dit is geheel naar jullie eigen wens.

Aan de hand van vele sportieve, cognitieve en uitdagende opdrachten kunnen de kinderen delen van codes verdienen en zo 3 verschillende schatkisten kraken. Door middel van de hints die hierin zitten kunnen ze uiteindelijk de grote schatkist openen waar de grote prijs in zal zitten. Hiervoor moeten ze onder andere samen een tent bouwen, codes opgraven, ballonnen op een creatieve manier kapot proberen te maken, een strike schieten, hints en antwoorden bij elkaar zoeken en nog veel meer!

De Escape Bootcamp bestaat uit 4 delen

Deel 1

In deel 1 gaan we onder andere skippyballen, pingpongballetjes mikken, zaklopen en bowlen (voetballend, gooiend of rollend). Zo kunnen de kids een ei vinden met een deel van de code van de eerste schatkist en 2 ballonnen verdienen met delen van de code.

Deel 2

In deel 2 gaan we spelen voor de 2e schatkist, Hierbij gaan we op zoek naar verschillende dingen welke op alfabet moeten liggen om achter de 2e code te komen.

Deel 3

In het 3e deel worden er spellen gedaan zoals een parcours afleggen waarbij de kids aan het einde met een dobbelsteen moeten gooien om speelkaarten te verdienen. Deze speelkaarten moeten uiteindelijk op de juiste manier neergelegd worden. Er moeten vragen beantwoord worden en er moeten hints en antwoorden bij elkaar gevonden worden. Hebben ze dat allemaal gedaan? Dan hebben ze 3 ballonnen verdiend, deze moeten ze op een originele manier zien te knappen.

Deel 4

In het 4e en laatste deel moeten ze een tent opbouwen waaruit ze moeten ontsnappen door het kraken van de code van de grote en laatste schatkist. Deze kan gekraakt worden door middel van de dingen die ze verzameld hebben uit de andere 3 schatkisten!

Een ander sportief kinderfeestje? Ook dat kan! Onze sportieve en gediplomeerde medewerkers kijken graag samen naar jullie wensen en behoeften.

Escape Lasergame Jachtseizoen

De kids kunnen al hun energie kwijt in vele verschillende sportieve en cognitieve spellen door de strijd aan te gaan met het andere team, maar zullen daarbij ook moeten samenwerken met het andere team om te kunnen ontsnappen en de grote prijs te onthullen.

Twee teams gaan de strijd aan om als winnaar de grote schatkist te mogen  openen en    het verliezende team te bevrijden. Er is dus strijd, maar er moet uiteindelijk ook samenwerking zijn!

Er worden twee teams gemaakt welke gaan strijden tegen elkaar opzoek naar  de vier vlaggen die bij hun kleur horen. Dit wordt gedaan in het bos of in een rustige woonwijk.

Beide teams verstoppen aan het begin van het feestje hun eigen vlaggen voor de tegenstander. Wanneer zij klaar zijn, communiceren zij dit via WhatsApp op  een telefoon die zij mee krijgen naar de tegenpartij zodat ook de tegenpartij terug kan naar de start.

Hierna kan de strijd beginnen! Ieder team heeft een telefoon met WhatsApp, via deze telefoon kunnen ze communiceren naar de tegenstander; waar zijn ze? Of waar zijn ze juist niet? Welke tactiek neemt een team aan en welke tactiek heeft het andere team?

Beide partijen moeten ervoor zorgen dat ze niet gevonden worden door het andere team want worden hun levens afgenomen, dan heeft dat gevolgen voor het hele team.

Vinden jullie een vlag? Dan moet die zo snel mogelijk naar de start gebracht worden. Wordt er iemand geraakt wanneer jullie een vlag naar de start gaan brengen en heeft hij/zij dan geen levens meer? Dan moet de vlag ingeleverd worden en mag de tegenpartij deze opnieuw verstoppen.

Zijn alle vlaggen gevonden? Dan moet het team zo snel mogelijk terug naar de start en wordt er een appje gestuurd naar het andere team zodat ook zij terug komen naar de start.

Daar staan twee schatkisten te wachten, de kleine schatkist moet geopend worden door het winnende team want daarmee moet het verliezende team bevrijdt worden.

Ook voor het verliezende team staat er een toffe uitdaging te wachten, maar uiteindelijk hebben beide teams elkaar nodig om te ontsnappen!

Tussendoor krijgen de kids uiteraard drinken en wat te snacken van ons!

Praktische info

Wie?

Kinderen van 5 t/m 12 jaar

Wat?

Activiteiten van totaal 1,5 tot 2 uur vermaak. (In totaal zal het feestje 2 uur duren, dit is inclusief omkleden voor en na de activiteiten).
Wanneer er tijd over is, mogen de kids lekker vrij spelen of gaan wij met hen leuke spelletjes doen om het feestje lekker actief af te sluiten.

Waar?

Deze feestjes zijn zowel binnen als buiten te organiseren. Denk hierbij aan gymzalen en sportvelden.
Niet woonachtig in omgeving Arnhem en Nijmegen? Geen probleem! Wij komen graag naar jou toe.

Wat moet u zelf nog doen?

Laat weten voor welk pakket jullie willen gaan, met hoeveel kinderen jullie willen komen en op welke datum jullie zouden willen boeken. Zorg ervoor dat de kids in lekker sportieve kleding komen en breng ze naar de aangegeven locatie. Wij regelen de rest!

Prijzen

Deze prijzen gelden voor maximaal 10 kinderen, de meerprijs per extra kind is €12,50.

 • Pakket 1 – €134,99
  Sportief escape feestje (Escape Lasergame, Escape Bootcamp, Escape Voetbal, Expeditie Robinson Escape)
 • Pakket 2 – €149,99
  Sportief escape feestje (Escape Lasergame, Escape Bootcamp, Escape Voetbal, Expeditie Robinson Escape).
  Onbeperkt limonade, 2 snacks
 • Pakket 3 – €159,99
  Sportief escape feestje (Escape Lasergame, Escape Bootcamp, Escape Voetbal, Expeditie Robinson Escape).
  Onbeperkt limonade, 2 snacks
  Een sportief cadeautje voor de jarige
 • Pakket 4 – €174,99
  Onbeperkt limonade, 2 snacks
  Een sportief cadeautje voor de jarige
  Een medaille en oorkonde voor ieder kind
 • Pakket 5 – €194,99
  Onbeperkt limonade, 2 snacks
  Een sportief cadeautje voor de jarige
  Een medaille en oorkonde voor ieder kind
  Een cadeautje voor ieder kind
Naam van organisatie
Next Generation Sports
Regio
Landelijk
Adres
Bloemenstraat 27
6681 NM Bemmel
Telefoonnummer
06-18809518

Meer activiteiten in de categorie actief kinderfeestje

alle activiteiten in deze categorie ›