De Helderse Vallei

<?php the_title(); ?>

Verjaardag in het groen!

Wil jij met al je vrienden en vriendinnen op pad in de natuur? Vier dan je verjaardagfeestje bij De Helderse Vallei!

Er is keuze uit 3 verschillende programma’s van ongeveer 1 ½ tot 2 uur. Ontdek met elkaar welke dieren er in de sloot bij De Helderse Vallei leven. Ga kleine beestjes vangen en bekijken in onze tuin. Of ga naar het strand om aanspoelsels en andere strandwonderen te zoeken.

De kosten voor een kinderfeestje is €6,- per kind. Daarnaast betaalt u €25,- borg (vanaf 5 kinderen €50,-)

Bij een kinderfeestje krijgt U een of meerdere rugzakken met materialen en opdrachtenbladen voor de kinderen. Er is keuze uit 3 onderwerpen. Er is een mogelijkheid om schmink te lenen en de kinderen te schminken, hierbij is geen begeleiding vanuit De Helderse Vallei. Alle kinderen gaan naar huis met een diploma. De jarige krijgt een cadeautje.

De mogelijkheden

  • Kleine Kriebelbeestjes speuren (maart t/m september). Ga op zoek naar alle kleine kriebelbeestjes, zoals spinnen, lieveheersbeestjes en oorwurmen, die bij bezoekerscentrum De Helderse Vallei wonen!
  • Op zoek naar watergeheimen (april t/m september). Ga op zoek naar alle watergeheimen bij bezoekerscentrum De Helderse Vallei!
    Met een schepnetje ga je zelf onderzoeken wie er allemaal bij ons in de sloot wonen.
  • Ontdek de strandwonderen (hele jaar; beste van mei t/m september). Ga op zoek naar alle strandwonderen op het strand bij bezoekerscentrum De Helderse Vallei!
    Geschikt voor kinderen in de leeftijd: 6 tot 12 jaar.
Naam van organisatie
De Helderse Vallei
Regio
Noord-Holland
Adres
De Helderse Vallei 9-11
1783 DA Den Helder
Telefoonnummer
0223 - 612555

Meer activiteiten in de categorie de natuur in

alle activiteiten in deze categorie ›