Dierenfeestje in Dierenpark Amersfoort

Zijn jouw vrienden net zulke avontuurlijke dierfanaten als jij? Zet je feestmuts op en kom jouw kinderfeestje vieren in DierenPark Amersfoort!

Klimmen en klauteren

Durf jij samen met de andere feestvierders over de beer te klimmen, tussen de prairiehondjes op te duiken of in de glijbaan door het leeuwenverblijf te glijden? Tussen de dieren in het bos raak je letterlijk ondersteboven van de dierenwereld

Verschillende feestjes!

Bij DierenPark Amersfoort zijn verschillende soorten kinderfeestjes, die je vooraf kunt reserveren, zoals:

  • Een Dierenfeestje
  • Een Reuzenfestijn
  • Een Makipartijtje
  • Een Tijgerfuif

Praktische info

Bij alle feestjes krijgen jullie natuurlijk toegang tot het park, een zakje snoep en een lunch of diner bestaande uit frietjes. De tafel is alvast voor jullie gereserveerd en limonade is onbeperkt aanwezig.

Bij het Reuzenfestijn, het Makipartijtje en de Tijgerfuif krijgen jullie zelfs een kijkje achter de schermen met een dierverzorger!

Om jou nog een beetje meer jarig te laten voelen, trakteert DierenPark Amersfoort de jarige op een speciaal cadeautje. Daarnaast kun je het feestje uitbreiden met bijvoorbeeld een avontuurlijke speurtocht door het park of een ritje in minitrein de Berenboemel.

Beleef samen een olifantastisch feestje in DierenPark Amersfoort. Dat wordt een verjaardag om nooit te vergeten. Veel plezier!

Naam van organisatie
Dierenpark Amersfoort
Regio
Utrecht
Adres
Barchman Wuytierslaan 224
3819 AC Amersfoort
Telefoonnummer
033 - 422 100

Meer activiteiten in de categorie dierentuin kinderfeestje

alle activiteiten in deze categorie ›