Natuurfeestje bij MAK Blokweer

Kom in het unieke natuurpark Blokweer je verjaardag vieren. Wij bieden het hele jaar door zowel binnen- als buitenfeestjes aan voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Al onze feestjes laten je iets ontdekken over de natuur of de dierenwereld!

Rugzakroute

Kies voor een avontuurlijke rugzakroute of speurtocht, waarbij je aan de hand van aanwijzingen en opdrachtjes het natuurpark verkent. Hierbij maak je bijvoorbeeld speciaal kennis met de (onder)waterwereld, de dieren in en om de boerderij, of de vrije vogels in het natuurpark.

Feestje met kruiden

Wil je graag iets met je handen doen? We bieden ook feestjes aan waarbij je met kruiden aan de slag gaat, bijvoorbeeld om een lekker drankje of heilzaam zalfje te maken. Of zet je professorenbril op, en voer allerlei natuurkundige proefjes uit!

Pannenkoeken

Alle feestjes kunnen uitgebreid worden met een gezellige en lekkere pannenkoekenmaaltijd. ’s Middags mag je rond 15:30 helpen met het voeren van de dieren. Een leuke manier om je feestje af te sluiten!

Praktische info

Voor meer informatie of om te reserveren kun je contact opnemen via telefoon op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag, of via email.

Naam van organisatie
Stichting MAK Blokweer
Regio
Noord-Holland
Adres
Kloosterhout 1-2
1695 JC Blokker
Telefoonnummer
0229 - 266344

Meer activiteiten in de categorie natuurfeestje

alle activiteiten in deze categorie ›