Natuurfeestje met Natuurmonumenten

Ben je binnenkort jarig en word je dan tussen de 4 en 12 jaar oud? Dan is het tijd voor een feestje!

Natuurmonumenten heeft speciaal voor jou in het hele land leuke verjaardagsfeestjes.  Van een kabouterfeest tot een kompastocht en van een boswachtersfeest tot een geheimzinnig schatkistfeest.

Kabouterverjaardag

Als er een jarige in de buurt is, begint de neus van de verjaardagskabouter te kriebelen en weet hij dat het tijd is voor een leuk feest! Met een kaboutermuts op ga je opdrachten doen buiten. In de kruiwagen die je meeneemt, zitten alle spulletjes die je nodig hebt.
Voor kinderen van 4-6 jaar.
Voor alle seizoenen

Toverfeest

Verkleed als tovenaar ga je met vriendjes en vriendinnetjes over het toverpad. Door onderweg goed naar de natuur te kijken, te luisteren en eraan te voelen leer je de belangrijkste kneepjes uit het tovervak. Met een toverdrank en een toverspreuk probeer je het geheimzinnige dier weer zichtbaar te maken. Als dat lukt ben je als tovenaar geslaagd!
Voor kinderen van 6-7 jaar.
Voor alle seizoenen

Boswachter Bart

Ga met je vrienden en vriendinnen op zoek naar vondsten uit de natuur én naar een code. Met deze code en sleutelbos kun je de natuurschatkist van Boswachter Bart openen. Hierin bewaart hij zijn natuurschatten, waar hij heel zuinig op is. Wil jij weten wat er allemaal verstopt zit in deze bijzondere natuurschatkist?
Voor kinderen van 8-9 jaar
Voor alle seizoenen

Naam van organisatie
Natuurmonumenten
Regio
Landelijk
Telefoonnummer
033 - 4797000
Website →

Meer activiteiten in de categorie natuurfeestje

alle activiteiten in deze categorie ›