Piratenfeestje

Onze zoon heeft zijn piratenfeestje gevierd, gewoon thuis.

Cadeautjes uitpakken

We begonnen met het uitpakken van de cadeautjes, ik had allemaal enveloppen opgehangen met daarin een briefje wie er een cadeautje aan de jarige mocht geven. Ze zijn allebei goed verwend!

Etenstijd

Daarna was het etenstijd, papa had heerlijke frietjes gebakken met frikandelletjes en kipnuggets. Het smaakte heerlijk…

Op zoek naar de schat!

Na het eten vertelde ik dat een hele verdrietige piraat ergens een hele mooie schat had verstopt, maar hij wist niet meer waar, en hij was z’n schatkaart ook al kwijtgeraakt. Oh oh, wat was hij verdrietig…. Dus werden alle feestgangers omgetoverd in stoere piraten en gingen we op jacht naar de schat! Op straat aangekomen zagen we de eerste pijl die ons de weg zal wijzen naar de schat, het werd een hele speurtocht… We kwamen aan bij het huis van een vriendje en daar in de tuin lag een schat begraven in de zandbak. In de schatkist zaten echte piraten(water)pistolen en goed gevulde piratenzakjes met lekkere dingen om mee naar huis te nemen.

Maar omdat het zo warm was, hadden we de waterrups in het gras gestoken en de tuinslang erop aangesloten, dat was even lekker afkoelen… Het waterballonnen gevecht was erg leuk. We deden ook nog een sponzenrace.

Nadat we van een heerlijk ijsje hadden genoten, werden we nog even afgespoeld en daarna gingen we afdrogen, aankleden en werd iedereen thuisgebracht.

Het was een supergezellig feest!